MPRSZ 2021. első negyedéve

Terveim szerint negyedévente beszámolok a Magyar PR Szövetség aktuális programjairól, terveiről a youtube csatornánkon. https://youtu.be/PsxU-_BGMJc Az MPRSZ 3 fontos területen dolgozik:  a szakmafejlesztés,  a tagoknak nyújtott szolgáltatás...

Az 2020-as MRSZ Kommunikációs torta mérete 401,9 milliárd forint – a...

Az 2020-as MRSZ Kommunikációs torta mérete 401,9 milliárd forint – a 2019-es kommunikációs tortához képest 15,8%-ot csökkent. A kommunikációs tortában minden szegmens jelentősen apadt – s ha szűkebben, csak a kommunikációs tortában helyet foglaló további szektorokat nézzük, akkor közel 30%-os a visszaesés!

Esettanulmány és interjúk a Burda-ügy margójára: meddig terjed a márkák felelőssége,...

A március 15-i hosszú hétvége egyik legnagyobb figyelmet kapott témája a Burda Magazin szerencsétlen szóválasztása és a magazin visszájára forduló, márkaromboló reakciója volt. Mi most...

Keresik Magyarország legvonzóbb munkáltatói márkáit

Elstartolt a nevezés az Employer Branding Award 2020 díjra  A 30. jubileumát ünneplő Magyar PR Szövetség (MPRSZ) 6. alkalommal hirdeti meg a legjobb hazai munkáltatói...

Az alkalmassági tesztekről dolgozott ki ajánlást az MPRSZ etikai bizottsága

A pandémia hatására a jelenlétre épülő kiválasztási formák a magyar kommunikációs szakmában is átalakultak, a személyes interjúztatás helyett előtérbe kerültek az online kiválasztási formák.

Az MPRSZ is letette névjegyét az UNESCO egészségesebb, életképesebb, jobb világra...

Az MPRSZ – több nemzetközi szakmai szervezethez hasonlóan – szintén csatlakozik az UNESCO egészségesebb, életképesebb, jobb világra vonatkozó nyilatkozatának aláíróinak táborába.

Ismerd meg – Bende Máté

Ismerd meg sorozatunk mai részében Bende Máté, az MPRSZ Felügyelő Bizottságának tagja válaszolt a kérdéseinkre.

A PR szakmában is lemaradás tapasztalható a női vezetők arányában

A PR szakma kétharmada nő, a vezetőknél viszont épp fordított az arány – hívta fel a figyelmet a Magyar Public Relations Szövetség nemzetközi tanulmányokra hivatkozva a nőnap kapcsán.

Ismerd meg – R. Nagy András

Ismerd meg sorozatunk mai részében R. Nagy András, az MPRSZ Etikai Bizottságának tagja válaszolt a kérdéseinkre.

Legyünk most már bölcsek is – interjú Tábori Györggyel, az MPRSZ...

Tábori Györggyel, az MPRSZ örökös tagjával beszélgetett a szövetség előtti időkről, az alapításról, etikus és etikátlan kommunikációról, 2021 kihívásairól a pr-ben Varga Zita Hella, a Salt Communications Kft. pr-vezetője, az MPRSZ Etikai Bizottságának tagja.

Ismerd meg – Soós Eszter

Ismerd meg sorozatunk mai részében Soós Eszter, MPSZ digitális tagozatának elnöke, az MPRSZ Felügyelő Bizottságának tagja válaszolt a kérdéseinkre.

IPRA Golden World Award 2021

Az International PR Association 2021-ben is megszervezi a Golden World Awards for Excellence díjat, amelyen az elmúlt években számos magyar PR ügynökség került shortlistre,...