PR Kávéházi Este április 16-án: Kríziskommunikáció – légikatasztrófák

1622

Légikatasztrófák kapcsán szinte mindenki érintettnek érzi magát, részben az áldozatokkal és családjaikkal való együttérzés miatt, részben pedig azért, mert a légi közlekedés biztonsága minden utazó számára fontos kérdés. Következő PR Kávéházi Estünk vendégeivel a légi közlekedéshez kapcsolódó kríziskommunikáció kérdéseiről beszélgetünk.

Időpont: 2015. április 16. csütörtök, 18:00
Helyszín: NU – Bor és Bisztronómia (1062 Budapest, Teréz körút 55-57., Eiffel tér – a Nyugati pályaudvar mellett) www.bisztronomia.hu, https://www.facebook.com/nubisztro

A másoktól függő biztonságba, a tömegek utaztatását bonyolító vállalatok felelős hozzáállásába vetett bizalom kialakítása és fenntartása számos együttható eredménye; ezek között jelentős szerepet tölt be a kommunikáció. A Germanwings március végi katasztrófája kapcsán a következő PR-kávéház témája a kommunikáció szerepe a légi közlekedési balesetek utáni mentés szervezésében, az áldozatok hozzátartozóinak informálásában, támogatásában, az események nyilvánosságra hozatalában, és nem utolsó sorban a repülésbe vetett bizalom újraépítésében. Milyen mértékben lehet előre felkészülni a kríziskommunikációra, és hogyan lehet a legjobb döntéseket hozni a váratlan, kizárólag az egyes esetekre jellemző egyedi szituációkban? Vendégeinkkel ezekről a témákról beszélgetünk.

Vendégeink:
Hardy Mihály – a Budapest Airport kommunikációs igazgatója
Pákolicz Attila – a Solutions Communications, a Lufthansa pr-ügynökségének ügyvezető igazgatója
Kapor Gábor – mediátor, vezető tanácsadó, coach
Bőhm Kornél – az MPRSZ Kríziskommunikációs tagozatának elnöke

A beszélgetést vezeti:
R. Kovács Dániel – a Front Page Communications ügyvezető igazgatója, MPRSZ elnökségi tag

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A fogyasztását minden résztvevő maga fizeti.

A részvételi szándékot április 15-ig kérjük válasz e-mail-ben jelezni a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.

MEGOSZTÁS