PR Kávéházi Est – 2018. március 22. UP Center

1888

Március 22-i kávéházi estünkön meghívott előadóink három témában várják az érdeklődőket egy kis együttgondolkodásra: elkészült a 2017-es év Krízistérképe, előttünk áll a GDPR-nak való megfelelés kihívása, és a Budapest Airport nem régiben napvilágra került csomagkezelési problémáit is górcső alá veszik a jelenlévő kommunikációs szakemberek. Várunk Mindenkit szeretettel az UP Centerben!

Tisztelettel meghívjuk az MPRSz következő PR Kávéházi Estjére, amelynek címe:

Krízistérkép,
az EU adatvédelmi előírásai,
Csomagkezelés a Budapest Airporton

Időpont: 2018. március 22.(csütörtök) 17.30
Helyszín: UP Center, Budapest, Bartók Béla út 29. 1114

A Magyar PR Szövetség Kríziskommunikációs Tagozata 2017-ben mutatta be először Krízistérképét. A 2018-as kiadványt Bőhm Kornél, a Tagozat vezetője mutatja be, amely ismerteti az azóta eltelt időszak legérdekesebb trendjeit, fejleményeit.

Ez évben lép életbe az Európai Unió új adatvédelmi szabályozása. Az est második pontjaként az ezzel kapcsolatos teendőkről és előírásokról tartanak tájékoztatást Sztaniszláv András, az MPRSZ alelnöke és meghívott szakértői.

Végül Hardy Mihály, a Budapest Airport Kommunikációs igazgatója egy kerekasztal-beszélgetésen vesz részt Bőhm Kornéllal és Sztaniszláv Andrással, amelyen az addig elhangzott témákról és a Budapest Airport területén történt csomag-eltulajdonításokról fogunk kötetlen beszélgetést folytatni.

Moderátor: dr. Rácz Gábor, az MPRSZ örökös tagja.

A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi hozzájárulás: 1000 Ft/fő
MPRSZ tagok számára ingyenes!
A fogyasztását minden résztvevő maga fizeti.
A részvételi szándékot 2018. március 21-ig kérjük válasz e-mail-ben jelezni a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.

Várjuk sok szeretettel Önt és kollégáit!
MPRSZ Elnökség

MEGOSZTÁS