New Century, New Climate, New Civilisation – 2019. május 15. Budapest Talks – EARTH Live 21

450

Szeretettel hívunk meg minden érdeklődőt, a világjobbító szándékú közösség, a Budapest Klub következő, május 15-i eseményére, ahol az alapító tag, professzor László Ervin legújabb, A halhatatlan tudat című könyvét is bemutatják, majd a Budapest Klub tagjai beszélgetnek az eljövendő időszak aktuális teendőiről.

A Budapest Klub és a The Explorer Society Alapítvány

tisztelettel meghívja Önt

a Budapest Talks -EARTH 21 Live

New Century, New Climate, New Civilisation

eseményére

A rendezvényen bemutatjuk László Ervin professzorA halhatatlan tudat” címmel megjelent könyvét, és meghívott vendégeink beszélgetnek az alábbi témáról:

„Greta Thunberg nyomában, avagy hogyan kapcsolódhat össze az egyes ember és az európai intézményrendszer egy közös célért?”

Eleget tesz-e az európai intézményrendszer, hogy megállítása vagy lassítsa a klímaváltozást? Hogyan kapcsolódhat egymáshoz a tudós társadalom, a politika és az egyes emberek szándéka? Vajon a #trashchallenge hozza el a valós változást, és a fogyasztók és s szavazók kikényszerítik a fejlődést az intézményrendszerből? Vajon a fiatal klímaaktivisták, mint Greta Thunberg, valós változásokat tudnak elindítani? Vagy már késő és a végnapokat éljük?

A rendezvény időpontja: 2019. május 15., szerda, 18:00 és 21:00 között
Helyszín: MagNet Közösségi Ház Belső Udvar (1062 Budapest, Andrássy út 98.)

Az est háziasszonya: Lakatos Zsófia, a Magyar PR Szövetség elnöke

18.00: Köszöntőt mond: Sági Mária, a Budapest Klub Alapítvány tudományos igazgatója
18.15: László Ervin könyvét bemutatja: Palkó Zsolt, az Earth 21 Network vezetője

18.30: A kerekasztalbeszélgetés résztvevői: László Ervin filozófus, a Budapest Klub Alapítvány elnöke; Ürge-Vorsatz Diana, klímakutató; Faragó Tibor, környezetkutató; Palkó Zsolt (Earth 21 Network); Vígh Péter (holnapelőtt.hu); Pribéli Levente (FridaysForFuture) és Bolla Anita (ReconnAction)

A beszélgetést vezeti: Bombera Krisztina

Jelentkezését a következő címen várjuk: Budapest Klub Alapítvány theclubofbudapest@gmail.com

MEGOSZTÁS