“Marketing trendek 2015” jubileumi konferencia

2457

Csak néhány nap maradt az év egyik fontos eseményéig, a 25. Országos Marketing Konferenciáig. A rendezvényen olyan előremutató, marketing és kommunikációs szakterületekhez kapcsolódó előadásokat hallhatnak az érdeklődők, amelyek a jövő évben várható szakmai irányokat, trendeket járják körül, az útmutatást alátámasztva a konferenciát megelőző kutatással, felmérési eredményekkel.

A „Marketing Trendek 2015 – tervezzük együtt az új évet!” című rendezvény a Magyar Marketing Szövetség szervezésében évente megrendezett konferencia sorozat jubileumi eseménye is egyben. A rendezvény programstruktúrájában is eltér az eddig megszokottól: a kutatási eredményeket, valamint a trendeket bemutató plenáris előadások után a Piac és Profit szekció a jövő évi tervezésben, fejlődésben is támogatni kívánja a résztvevőket, mindemellett a Digital Hack blokk bemutatja többek között a legújabb, a jövőben elengedhetetlen marketingkommunikációs eszközöket. A konferencia részletes programja ezen a linken tekinthető meg.

A gazdag tematikájú konferencián számos elismert hazai szakember előadását hallgathatják meg a résztvevők, többek között szövetségünk elnöke is előadást tart a jövő év PR eszközeiről.

A rendezvény időpontja: 2014. november 6.

Helyszíne: Park Inn Hotel (http://www.parkinn.com/hotel-budapest)

További információ és jelentkezés a konferencia weboldalán.

 

MEGOSZTÁS