Kulturális PR tagozat programja: Látogatás a Néprajzi Múzeum Kommunikációs Főosztályára

415

A március 2-i program első része  rövid bejárás a múzeum tereiben és aktuális kiállításaiban, a második részben pedig kérdeznek, beszélgetnek a résztvevők a kommunikációs kihívásokról, de nemcsak arról.

Időpont: 2023. március 2., csütörtök, 16:30

Helyszín: Néprajzi Múzeum, Dózsa György út 35, 1146

Tartunk fenn helyeket tagozaton kívüli MPRSZ tagoknak is. Szeretettel várunk Benneteket!

Regisztráció

A program tagjainknak ingyenes

(Kép forrása: ligetbudapest.hu. Fotó: Palkó György)

Hogyan lehet készülni a programra?

A Néprajzi Múzeum 2022-től teljesen új térben, egy különleges épületben folytatja működését a Liget Projekt részeként. Hogyan tud Európa egyik legrégebbi néprajzi múzeuma korszerű maradni? Hogyan tud a mához és a mai közönséghez szólni? Be lehet-e hívni az egészen fiatalokat?

A Néprajzi Múzeum élen jár a válaszok keresésében: olyan kutatóműhelyeket működtet, amelyek a jelenkor tárgyainak gyűjthetőségével és a múzeumok mai szerepével foglalkoznak széleskörű, intézmények és tudományterületek közötti együttműködések keretében.

“A Néprajzi Múzeum nyitott kulturális tér, ahol összeér a múlt a mával, a tudomány a tanítással, ahol kultúrák és generációk találkoznak és beszélnek egymással.” (részlet a Múzeum küldetésnyilatkozatából)

Minden szó egyben kommunikációs feladatot és kihívást is takar. Mik a megoldásai ezekre a Múzeum kommunikációs stratégiájának? Erre kapunk választ a találkozó során.

Segítheti a bekapcsolódást a beszélgetésbe, ha előzetesen tájékozódsz a Múzeum széles körű tevékenységéről. Ezt itt megteheted:

Honlap főoldal: https://www.neprajz.hu/

A kulturális stratégia oldalai: https://www.neprajz.hu/kulturstrategia

(Kép forrása: ligetbudapest.hu. Fotó: Palkó György)

MEGOSZTÁS