Employer Branding Award 2020

Rekord!

Az Employer Branding Award 2020 pályázati időszaka lezárult. Soha ennyi pályázat még nem érkezett be: több, mint 30 pályázatot kaptunk a különböző kategóriákban.

Az ünnepélyes díjátadót online formában 2021. június 30-án este tartjuk meg. További információk hamarosan.

Hatodik alkalommal hirdeti meg a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) az Employer Branding Awardot. A pályázat célja a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok jutalmazása, bemutatása és megismertetése a szakmai közönséggel. A Díj segít összegyűjteni és közzétenni a legjobb gyakorlatokat annak érdekében, hogy munkahelyeink minél örömtelibbek, egészségesebbek, igényesebbek és jövedelemtermelőbbek legyenek.

A 2020-as pályázati kiírás

A Díj rendelkezik egy saját honlappal is, ahol az összes fontos információt egy helyen megtalálhatják az érdeklődök: www.employerbrandingaward.hu. A pályaműveket az ország meghatározó HR- és kommunikációs szakembereiből álló független szakmai zsűri fogja értékelni. A zsűri összetétele itt található:  http://www.employerbrandingaward.hu/ertekeles/#zsuritagok

A jelentkezéseket és a pályázatok leadását 2021. április 30-ig várja a Magyar PR Szövetség kizárólag elektronikus formában az Employer Branding Award honlapon keresztül. Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2021 nyarán várható.