Díjátadó és PR Kávéházi Est 2016. október 13.

2584

Soron következő kávéházi estjén adja át a Magyar Public Relations Szövetség az idei CSR Best Practice 2016 díjakat. Az estén egy szakmai kerekasztal-beszélgetés is várja az érdeklődőket: “Kinek a felelőssége?” címmel a CSR Best Practice zsűritagjai beszélgetnek a hazai CSR tevékenység aktuális kérdéseiről.


pr_kavehaz

Időpont: 2016. október 13. csütörtök, 17:30 óra
Helyszín: Gerbeaud Ház, Dorottya Díszterem (1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. bejárat a Dorottya utca felől)

A Magyar PR Szövetség 2016-ben is tovább erősíti egyik alapcélját a CSR iránti elkötelezettségét és idén, immár tizedik alkalommal, megújult zsűrivel, de változatlan kiírási feltételekkel hirdette meg CSR Best Practice elnevezésű szakmai díját, Magyarországon működő vállalatok, közintézmények részére.

A szervezet ebben az évben is olyan gyakorlatokat díjaz, melyek megvalósítják a felelős működés elvét, az etikus üzleti magatartás folyamatát a napi működésben, és ahol a szervezet üzleti döntései tükrözik a fenntartható fejlődésre való törekvést, társadalmi érzékenységet.

Az este szakmai részében „Kinek a felelőssége?” címmel egy kerekasztal-beszélgetést is tartanak, ahol a díjakat elbíráló zsűritagok beszélgetnek a hazai CSR gyakorlat aktualitásairól.

A szakmai zsűri tagjai:
Demcsák Mária –     Piac&Profit, főszerkesztő
Győri Zsuzsanna –     KÖVET Egyesület, szenior CSR tanácsadó
Mayer Zsolt –     MPRSZ Alelnök, kommunikációs tanácsadó, tréner
Márta Irén –      BCSDH, igazgató
Molnár Csaba –     MagNet Bank, Közösség fejlesztési igazgató

A részvétel regisztrációhoz kötött.

A fogyasztását minden érdeklődő résztvevő maga fizeti. A részvételi szándékot 2016. október 13-ig kérjük e-mail-ben jelezni a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.

Várjuk sok szeretettel Önt és kollégáit!

Mentés

Mentés

Mentés

MEGOSZTÁS