PRESS & INFORM Public Relations: PR-menedzsert keresünk!

1710

Főbb feladatok, munkák:

Kommunikációs projektek önálló kezelése és szervezése, account feladatok ellátása, sajtóanyagok, cikkek írása, médiakapcsolatok kezelése – kapcsolattartás újságírókkal, bloggerekkel, vloggerekkel, sajtófigyelés, fordítás és közösségi média menedzsment.

Az álláshoz tartozó elvárások:

Minimum 3-5 év PR területen, lehetőleg ügynökségi oldalon szerzett tapasztalat, ügyfélkapcsolati gyakorlat. A munka alapfeltétele a kiváló kommunikációs és íráskészség magyar és angol nyelven – saját referenciákkal – médiaismeret önállóság, kreativitás, megbízhatóság, precizitás, nagyfokú munkabírás és szorgalom.

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

Tudsz összefüggésekben gondolkodni, és a zűrzavarban is meglátni a lényeget, otthon vagy a digitális trendek és a közösségi média területén, lázba hoznak a változatos projektek, vannak élő újságírói kapcsolataid az IT területén.

Amit kínálunk:

Sokszínű hazai és nemzetközi projekteket, változatos munkát (telekommunikáció, informatika, autóipar, közlekedés, gazdaság), stratégiai gondolkodást, kényelmes belvárosi irodát meseszép dunai kilátással, fiatal csapatot, rutinos, sokat tapasztalt kollégákkal kiegészítve, 8 órás munkaviszonyt és hosszú távú munkalehetőséget, versenyképes fizetést.

Állás, munka területe(i):

  • Marketing, Média, PR
  • Kommunikáció és PR
  • Projektmanager
  • Teljes munkaidő

Szükséges tapasztalat:

  • 3-5 év szakmai tapasztalat

Szükséges nyelvtudás:

  • Angol – Felsőfok/tárgyalóképes szint

Munkavégzés helye:
1027 Budapest, Fő utca (Bem rakpart)

Az önéletrajzokat a krisztian.beer@pressinform.hu címre várjuk motivációs levéllel és fizetési igény megjelölésével. Kezdés azonnal, de legkésőbb 2020. augusztus 3.

MEGOSZTÁS