Indul az idei CSR Best Practice pályázat

2527

Ismét meghirdeti CSR Best Practice pályázatát az MPRSZ CSR tagozata, melynek keretében idén is keressük a társadalmi felelősségvállalás vállalati és közintézményi legjobb gyakorlatait, követendő példáit. Az elbírálás szempontjai között a zsűri kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a pályázó szervezet működésében a felelősségvállalás érvényesül-e az alaptevékenységben, és az milyen mélységig valósul meg az érintettekkel folytatott napi kapcsolatokban.

A Magyar PR Szövetség, mint közhasznú szervezet 2007-ben vette fel a vállalati társadalmi felelősségvállalást tevékenységi körébe azzal a céllal, hogy a téma szakmai elismertségét tovább erősítse. Azóta évente meghirdeti és díjazza a legjobb gyakorlatokat, szakértelmével és előadásaival segíti a szakmai fórumok munkáját, közvetítésével és állásfoglalásai közzétételével elősegíti a szakmai eredmények széleskörű kommunikációját.

A CSR tagozat 2015-ben ismét meghirdeti CSR Best Practice pályázatát, mely kiváló lehetőséget ad minden olyan vállalat és szervezet részére, amely esetében a felelősségvállalás a vállalatirányítás részét képezően folyamatosan megvalósul az alaptevékenységben, és érzékelhető az érintettekkel folytatott napi kapcsolatokban.

A jelentkezéseket és a pályázatok leadását 2015. július 31-ig várjuk.

A zsűri szakemberei a pályázati kiírásban megfogalmazott kritériumok szerinti értékelést 2015. szeptember 31-ig végzik el, az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó október végéig várható.

A pályázattal kapcsolatos további információt az MPRSZ titkársága nyújt, a pályázatok leadása a titkarsag@mprsz.hu e-mail címre beküldéssel lehetséges.

A pályázati kiírás innen tölthető le.

MEGOSZTÁS