Kezdőlap CSR Best Practice Indul az idei CSR Best Practice pályázat

Indul az idei CSR Best Practice pályázat

Ismét meghirdeti CSR Best Practice pályázatát az MPRSZ CSR tagozata, melynek keretében idén is keressük a társadalmi felelősségvállalás vállalati és közintézményi legjobb gyakorlatait, követendő példáit. Az elbírálás szempontjai között a zsűri kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a pályázó szervezet működésében a felelősségvállalás érvényesül-e az alaptevékenységben, és az milyen mélységig valósul meg az érintettekkel folytatott napi kapcsolatokban.

A Magyar PR Szövetség, mint közhasznú szervezet 2007-ben vette fel a vállalati társadalmi felelősségvállalást tevékenységi körébe azzal a céllal, hogy a téma szakmai elismertségét tovább erősítse. Azóta évente meghirdeti és díjazza a legjobb gyakorlatokat, szakértelmével és előadásaival segíti a szakmai fórumok munkáját, közvetítésével és állásfoglalásai közzétételével elősegíti a szakmai eredmények széleskörű kommunikációját.

A CSR tagozat 2015-ben ismét meghirdeti CSR Best Practice pályázatát, mely kiváló lehetőséget ad minden olyan vállalat és szervezet részére, amely esetében a felelősségvállalás a vállalatirányítás részét képezően folyamatosan megvalósul az alaptevékenységben, és érzékelhető az érintettekkel folytatott napi kapcsolatokban.

A jelentkezéseket és a pályázatok leadását 2015. július 31-ig várjuk.

A zsűri szakemberei a pályázati kiírásban megfogalmazott kritériumok szerinti értékelést 2015. szeptember 31-ig végzik el, az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó október végéig várható.

A pályázattal kapcsolatos további információt az MPRSZ titkársága nyújt, a pályázatok leadása a titkarsag@mprsz.hu e-mail címre beküldéssel lehetséges.

A pályázati kiírás innen tölthető le.

hirdferling