Új elnököt választott a Kríziskommunikációs Tagozat

120

2023. január 12-én tartotta a Kríziskommunikációs Tagozat az új, 2023-24-es elnökségi ciklusban alakuló első ülését. Dr. Pintér Dániel Gergő, a BiotechUSA kommunikációs, PR és CSR-vezetője, leköszönő elnökként értékelte a 2019-2022-es évek tagozati munkáját. Kiemelte: a COVID-időszakban kevés lehetőség adódott a személyes eszmecserékre. Főbb eredmények között sorolta a 2019-es év kríziseit bemutató Krízistérkép 2019-es kiadványt, a 2020 tavaszán készült tagozati Koronavírus- ajánlást, illetve a 2021-es Trendriport kríziskommunikációs fejezetét.

A tagozat megválasztotta Vas Dóra kríziskommunikációs szaktanácsadót elnöknek, aki bemutatta programját.  Az új tagozati elnök a Hisztéria  klubestek felélesztése mellett a tagozat kiadványának, a Krízistérképnek a összeállítását is tervezi.  A Visitor program keretében vállalati és intézményi kommunikációs műhelyekbe látogathatnak el a tagozati tagok. A Workshop program keretében pedig a kríziskezelési munkát segítő tréningeken vehetnek részt.

A programok a tagozati résztvevők számára ingyenesek, regisztrációhoz kötöttek lesznek, az MPRSZ tagok számára belépővel látogathatók.  A Hisztéria Klub estjei közül a hibrid estek nyilvánosak, nemcsak MPRSZ tagok számára lesznek elérhetőek. A tagozat 18 fővel indítja a 2023-as évet, ha te is szeretnél csatlakozni a tagozathoz, akkor kattints a linkre.

Szeretnék csatlakozni a tagozathoz

MEGOSZTÁS