Új barátságok köttettek: ICCO board meeting Budapesten

672

Az ICCO (International Communications Consultany Organization) európai regionális vezetőségi ülésének Budapest adott otthont 2018. június 7-8-án. Az alkalmat kihasználva a Kreatív és az MPRSZ közösen egy Nemzetközi Best PRactice Esettanulmányok elnevezésű meetup-ra hívta össze a PR szakmát, ahol 18 ország, 28 képviselőjével ismerkedhettek meg a résztvevő magyar PR szakemberek.

“Fontos mérföldkő ez a magyar kommunikációs iparág és az MPRSZ számára is, hiszen a szövetség célkitűzései között szerepel, hogy Magyarország felkerüljön a nemzetközi PR térképre, amelynek fontos állomása volt az ICCO board meeting szervezése. Több mint két éve dolgozunk rajta és most valóra vált” – mesélte örömmel Sztaniszláv András az MPRSZ nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnöke.

A zártkörű vezetőségi megbeszélést nemzetközi kampányok bemutatása következett: a tavalyi díjnyertes Young Lions PR kategória magyar győztesei mellett osztrák, bolgár, német és egy összeurópai kampány részleteit ismerhették meg a résztvevők. A meet-upot kötetlen vacsora követte, ahol az országhatárokon átívelő kampányokról, az ügynökséghálózatokkal való együttműködés lehetőségeiről és tapasztalatairól esett szó, természetesen néhány szakmai példát

“Nagyon örülök, hogy Budapestet választottuk helyszínnek az európai találkozóhoz. A megbeszélés is produktív volt, hiszen rengeteg tagország sok-sok ötlettel érkezett. A magyarok vendéglátását pedig mindannyian élveztük” – köszönte meg az MPRSZ és a Kreatív munkáját Jürgen Gangoly, az ICCO európai elnöke.

Az MPRSZ jövőbeni tervei között szerepel minél több nemzetközileg elismert PR szakember meghívása egy-egy előadásra, hogy ezzel is tovább segítsék a magyar ügynökségek és vállalati kommunikációs szakemberek fejlődését.

Képes beszámolónkat a Galériánkban találhatja.

MEGOSZTÁS