Szexuális zaklatás és #metoo – Kríziskommunikációs MeetUp június 18-án

787

2019. június 18-án este 6 órától az MPRSz Kríziskommunikációs tagozata és a Media 2.0 Communications egy izgalmas kerekasztalbeszélgetést tart “szexuális zaklatás és #metoo címen. A rendezvényre az MPRSz tagjai ingyen beléphetnek.

Az MPRSZ Kríziskommunikációs Tagozata és a Media 2.0 Communications tisztelettel meghívja Önt a “Szexuális zaklatás és #metoo” című beszélgetésre, mely a szexuális abúzusok lélektanát, a zaklatások kommunikációs és kríziskezelési aspektusait, valamint a tömeg- és közösségi média #metoo-kampányban betöltött szerepét járja körbe.
Az előadások során a Lengyelországban hatalmas érdeklődést kiváltó, a papok által gyerekek ellen elkövetett abúzusokról is szó lesz, valamint arról, hogy fontos -e a szembesítés, mire van szükségük az áldozatoknak, évtizedekkel a történtek után mi hozhat megnyugvást a számukra.
Végezetül körbejárjuk, hogy krízistanácsadóként milyen etikai szempontok és morális szabályok kötik a szakemberek kezét a hasonló okokból vádolt ügyfelek elfogadásakor; kielemzünk néhány jó és kevésbé sikeres példát a bocsánatkérésre; majd a hírnévvédelem legfontosabb gyakorlati szempontjait azonosítjuk.

Tervezett program:

17.45 -18.00 Regisztráció
18.00 – 18.05 Köszöntő – Vas Dóra (kríziskommunikációs szaktanácsadó, MatrixPR Kft.)
18.05-18.25 Hashtag MeToo – Laza Bálint (médiaszakértő, a Forbes szerkesztője)
18:25-18:45 A gyermekkori szexuális abúzus lélektana – Pócsné Berkesi Zsuzsanna, Pócs Balázs (a Beszélj róla! alapítói)
18:45-19:05 Hitkérdés? – A média felelőssége zaklatás-ügyben – Kovács Bálint (az Index.hu újságírója, a “Puszild meg” című könyv szerzője)
19:05-19:25 Ezer néma áldozat és a válságkommunikáció – Pintér Dániel Gergő (a Media 2.0 Comm. alapítója, az MPRSZ kríziskomm. tagozatának elnöke)
19:25-20:00 Kötetlen kerekasztal-beszélgetés az esemény résztvevőivel

Regisztráció:

Kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi linken jelezze, kérdéseit pedig a titkarsag@mprsz.hu címre küldje.
https://salesautopilot.s3.amazonaws.com/newsletter/letter/nl94504/ns178178/subscribe.html

Részvételi díj és belépés:

A részvételi díj: 1500 Ft, de a belépés az MPRSZ tagjainak ingyenes. A Szövetség tagjai a kuponkódot a titkarsag@mprsz.hu-n tudják elkérni.

Figyelem, fontos információ!

A terem korlátozott befogadóképessége miatt csak az első 60 regisztrálónak tudunk helyet biztosítani! A regisztráció nem teljes abban az esetben, ha valaki csupán a jelentkezését adja le, de nem teljesíti a belépő kifizetését / MPRSZ tagként nem tölti ki a díjbekérőt. Annak az érdeklődőnek, aki mindezt elmulasztja, nem áll módunkban helyet biztosítani az eseményen, mellyel kapcsolatban kérjük szíves megértésüket.

A rendezvényen fotó és videó felvétel készülhet. A részvétellel hozzájárul mindenki a nyilvános használatához!

Az esemény főbb támogatói:

Media 2.0 Communications ( https://media20.hu/), Kríziskommunikációs MeetUp-csoport (https://www.meetup.com/kriziskommunikacio/)

Megtisztelő jelenlétében bízva, szívélyes üdvözlettel:

Vas Dóra és Pintér Dániel Gergő

MEGOSZTÁS