Sikerrel zárult a Drinks&Links első évada

74

A május 25-ei volt ebben a félévben az utolsó Drinks & Links esemény.

Szövetségünk networking rendezvénysorozata első évadjának befejező alkalmán az influencerekkel való együttműködés volt a téma.

A szokásos szakmai kerekasztal-beszélgetés előtt Csizmadia Ádám, az Observer munkatársa mutatta be a közönségnek, hogy miként ad felületet és hitelt a márkáknak a hagyományos média a véleményvezérek oldalain megjelenített tartalmak továbbosztásával.

A kerekasztal-beszélgetésben Bendl Mátyás, a POME társalapítója, Kiss Virág fitnesz világbajnok- és vélemnyvezér, Németh Flóra, a Magyar Telekom PR- és tartalom termékfelelőse, Takács Ákos, az M15 Projekt alapító-ügyvezetője, és Zámbó Anna, a Republic Group tartalomigazgatója vett részt. A szakemberek egyetértettek abban, hogy kiemelten fontos a véleményvezérek hitelessége és minőségi elérése, illetve, hogy karakterük hogyan illik össze egy adott márka személyiségével.

A Drinks & Links egy rövid nyári szünet után folytatódik, először szeptember 28-án találkozunk, ezt követően minden hónap utolsó csütörtökén rendezzük majd meg az eseményt.

 

MEGOSZTÁS