Public Affairs tagozat

2018. november 8-án megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata. A Magyar PR Szövetség jellegénél és tevékenységénél fogva a teljes kommunikációs szféra átfogására törekszik. A tagozat célja, hogy a tagjai között megfelelő létszámban legyenek kormányzati szervek, minisztériumok, egyéb állami- és önkormányzati szervek, hatóságok, valamint ezek háttér- és más intézményei alkalmazásában dolgozó kommunikációs szakemberek tagok legyenek. A tagozat további célja, hogy e terület speciális kérdéseivel foglalkozva egyfajta szakmai fórumot biztosítson az érintett szakembereknek és erősítse a szövetség kormányzati kapcsolatrendszerét. A tagozat célcsoportját képzik még a bíróságok, állami tulajdonú vállalatok, valamint állami költségvetésből működő/állami feladatokat (is) ellátó szervek kommunikációs vezetői egyaránt.

Szányi Gabriella
a Public Affairs tagozat alapítója és vezetője, az MPRSz elnökségi tagja

Amennyiben érdekli a Public Affairs tagozat munkája vagy szeretne csatlakozni a tagozathoz, kérjük, írjon nekünk az iroda@mprsz.hu e-mail címre.

Az alábbiakban megtalálja a tagozat tevékenységéhez kapcsolódó dokumentumokat:

Tagozatunkról írták:

A Public Affairs tagozat hírei, cikkei

Megalakult a Magyar Public Relations Szövetség Public Affairs tagozata

Megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata. Ezzel ötre nőtt a Magyar PR Szövetség tagozatainak száma. A szakmai fórumot is biztosító tagozat feladata, hogy megszólítsa,...