PR rendezvénnyel bővül idén a Médiapiac-Kutatás konferencia

3525

A Médiapiac szaklap kettős konferenciája, a Médiapiac és a Kutatás idén újabb társrendezvénnyel, a PR 2016 konferenciával bővül. Az április 13-14-én, Egerben tartandó hármas konferencia szerda délelőtt közös plenáris programmal kezdődik, majd délután külön programmal folytatódik.

mediapiac_pr

A Médiapiac szerkesztősége és a Magyar Public Relations Szövetség együttműködésében megvalósuló PR 2016 konferencia programigazgatója Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke. A konferencia négy szekcióját Bőhm Kornél, Mayer Zsolt, Kádár Balázs, Kincses Péter és Petrányi-Széll András vezeti.

„A Médiapiac konferenciát évek óta tudatosan úgy építjük, hogy a szorosabb értelemben vett médiás témák feldolgozása mellett egyre többet nyújtsunk a marketing- és kommunikációs szakembereknek.  A 2012 óta minden évben megszervezett Kutatás konferenciáról mára elmondhatjuk, hogy a szakma egyik legfontosabb hazai rendezvényévé nőtte ki magát. Szervező partnereink, Hoffmann Márta, Géczi Tamás, Kozák Ákos és Klenovszki János szaktudása garancia arra, hogy idén is remek programmal várjuk a szakembereket. Úgy gondolom, a most először sorra kerülő PR konferencia hasonló jövő előtt áll, és a következő években az ügynökségeknél és a megbízói oldalon dolgozó PR-szakemberek meghatározó éves eseményévé válik” – mondta a rendezvényről Szakács László, a Médiapiac alapító főszerkesztője.

„Megtiszteltetés számunkra, hogy a Médiapiac szerkesztőségével közösen szervezhetünk konferenciát és nagy várakozással nézünk a kétnapos esemény elébe. A Magyar PR Szövetség nyári PR Akadémia rendezvényein több mint száz szakember vesz részt. Bízom benne, hogy a PR 2016 konferencia hasonlóan sikeres lesz és a pr-szakemberek kihasználják a lehetőséget, hogy találkozzanak és megismerkedjenek a szakma legújabb trendjeivel”– tette hozzá Lakatos Zsófia.

A PR 2016 előzetes programja már elérhető a Médiapiac.com oldalon.

A szervezők február 9-én, kedden este 8 órától a Jazzy rádióban futó Médiapiac műsorban további részleteket mondanak el a konferenciáról.

További információ: titkarsag@mprsz.hu

MEGOSZTÁS