PR Kávéházi Este június 4-én: Lássuk a jövőt! Irányok, lehetőségek a kommunikációs képzésben

1523

Szakmai körökben  sokat vitatott témaként jelentkezett az elmúlt hetekben a kommunikációs képzések jövője. Következő PR Kávéházi Estünket ehhez kapcsolódó kérdéseknek szenteljük: a témában jártas, illetékes vendégeinkkel ezúttal arra keressük a választ, hogy milyen irányokat célszerű követni, milyen lehetőségek állnak előttünk a kommunikációs- és pr szakemberek felsőfokú képzése terén.

Időpont: 2015. június 4. csütörtök, 18:00
Helyszín: NU – Bor és Bisztronómia (1062 Budapest, Teréz körút 55-57., Eiffel tér – a Nyugati pályaudvar mellett) www.bisztronomia.hu, https://www.facebook.com/nubisztro

A Felsőoktatásért Felelős Államtitkárság március elején publikált „Fokozatváltás a felsőoktatásban” című stratégiájának megismerése óta számos fórumon és formában folyik vita és párbeszéd a kommunikációs képzések jövőjéről, hasznáról. A pr szakma érdekvédelmi szervezete, az MPRSZ is szeretne bekapcsolódni a közös gondolkodásba.
A PR kávéház június 4-i rendezvényén Palkovics László államtitkár részvételével arról lesz szó, hogy mit és hogyan kellene oktatni a felsőfokú képzésben kommunikáció-média szakon, és milyen tervei vannak a kormányzatnak a felsőfokú kommunikációs képzésekkel kapcsolatban.

Vendégeink:
Bajomi-Lázár Péter – a Médiakutató főszerkesztője
Hammer Ferenc – az ELTE Média és Kommunikáció Tanszékének docense
Palkovics László – felsőoktatásért felelős államtitkár
Sós Péter János – címzetes főiskolai tanár, az MPRSZ elnökségi tagja
Tanács János – egyetemi docens, BME Filozófia és Tudománytörténet Tanszék, Komm. és Médiatud. MA Kommunikációtervező szakirányvezető
Vass László – a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola rektora

A beszélgetést vezeti:
Lakatos Zsófia – az MPRSZ elnöke, a Hill+Knowlton kommunikációs ügynökség ügyvezető igazgatója

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. A fogyasztását minden résztvevő maga fizeti.

A részvételi szándékot június 3-ig kérjük válasz e-mail-ben jelezni a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.

MEGOSZTÁS