PR Kávéházi Est – Aktualitások a válságkezelés, kríziskommunikáció területén – 2017. február 23.

2596

2017. február 23-i kávéházi estünkön az MPRSz Kríziskommunikációs Tagozatának vezetője mutatja be legújabb kutatásuk eredményét, a Krízistérkép 2016-ot, illetve meghívott pr szakemberek folytatnak kerekasztal beszélgetést a Csíki Sör bojkottjáról. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tisztelettel meghívjuk az MPRSz következő PR Kávéházi Estjére, amelynek címe:

pr_kavehazAktualitások a válságkezelés, kríziskommunikáció területén:
Krízistérkép kiadvány.
A Csíki sör és a fogyasztói bojkott. 

Időpont: 2017. február 23.(csütörtök) 17.30
Helyszín: Nem Adom Fel Cafe & Bar, Budapest 1085 Magdolna utca 1.

A beszélgetés elején Bőhm Kornél, a Spindoc alapítója, a Kríziskommunikációs Tagozat vezetője ismerteti a „Krízistérkép” címmel megjelent kiadványukat. Természetesen lehetőség van kérdések, hozzászólások megtételére, illetve kötetlen beszélgetésre a kiadványban leírtakról.

A továbbiakban – kerekasztal beszélgetés formájában – a csíki sör márkavédjegye és gyártása körül kialakult helyzetről folytatunk eszmecserét. A meghívottak számos szakterületen (válságkezelés, söripar, marketing) szereztek tapasztalatokat, de a csíki sör körül kialakult komplex probléma jellegzetessége folytán úgy tervezzük, hogy a téma felvezetésében minden érdeklődő részt vehet, és annak minden aspektusát (pr, marketing, válság, termék, márkavédjegy) körüljárjuk.
Moderátor: Dr. Rácz Gábor, az MPRSZ örökös tagja, válság menedzser

A kerekasztal meghívott megszólalói:
Bruck Gábor, stratéga, a Sawyer Miller Group vezetője
Pintér Dániel Gergő, PR-stratéga és válságkommunikációs szakértő, a BME és METU oktatója, az MTA SZTAKI kommunikációs vezetője, a Média 2.0 alapítója
Dr. Sós Péter János, MPRSz alelnök, B. SWAN Partners ügyvezető igazgatója

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Belépődíj: 1000 Ft
MPRSZ tagok számára ingyenes.

A fogyasztását minden résztvevő maga fizeti. A részvételi szándékot 2017. február 22-ig kérjük válasz e-mail-ben jelezni a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.
Várjuk sok szeretettel Önt és kollégáit!

Üdvözlettel:
MPRSZ Elnökség

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

MEGOSZTÁS