PR Kávéházi Est: 2016. június 2.

1630

Következő kávéházi estünkön a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) egyik munkatársa segít nekünk eligazodni azokon a területeken, ahol munkája során akár egy kommunikációért felelős tanácsadó is véthet a versenyjogi kiírások ellen. Dr. Zenishek Andrea előadása után kerekasztal-beszélgetés keretében kérdéseket is tehetnek fel a szakembernek a jelenlévők.


pr_kavehazTisztelettel meghívjuk az MPRSZ következő PR kávéházi estjére, amelynek címe:

Megfelelni – de minek? Versenyjogi szabályok, amelyeket egy PR-esnek ismernie kell

Időpont: 2016. június 2., 18.00

Helyszín: Uránia Nemzeti Filmszínház kávézója (galériaszint), 1088 Budapest, Rákóczi út 21.

Meghívott előadó:
Dr. Zenisek Andrea, irodavezető-helyettes, Gazdasági Versenyhivatal, Versenykultúra-fejlesztési és Kommunikációs Iroda

Program:
18.00 Dr. Zenisek Andrea előadása
18.30 – 19.30 beszélgetés

Versenyfelügyelet, versenypártolás, versenykultúra fejlesztés: ez a három terület a GVH tevékenységének alappillére. Versenyfelügyeleti munkája során érvényesíti a magyar versenytörvény és a közösségi versenyjog szabályait. Versenypártolás keretében a rendelkezésére álló eszközökkel igyekszik a verseny érdekében befolyásolni az állami döntéseket. És hogy a verseny társadalmilag minél elfogadottabbá váljon, versenypolitikai ismeretek terjesztésével járul hozzá a versenykultúra fejlesztéséhez.
De mi köze mindennek a PR-hez? Tévedés azt gondolni, hogy a PR szakmára nem vonatkoznak a versenyjogi szabályok!  Vonatkoznak! De milyen esetekben? És hogyan? Mi mindenre érdemes figyelnie a PR-esnek?
Mindezt megtudhatjuk Dr. Zenisek Andrea előadásából, amelyet követően lehetőség lesz beszélgetésre, kérdések feltevésére.

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Belépődíj: 1500 Ft
MPRSZ tagok számára ingyenes.

A fogyasztását minden résztvevő maga fizeti. A részvételi szándékot 2016. június 2-ig kérjük válasz e-mail-ben jelezni a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.
Várjuk sok szeretettel Önt és kollégáit!

Üdvözlettel:
MPRSZ Elnökség

MEGOSZTÁS