Piac és Profit Konferencia_Munkaerőhiány 2018

720

A Piac és Profit 2018-ban is folytatja nagy sikerű konferencia-sorozatát, a KKV Akadémiát, melynek a kommunikációs szakmákat is érintő állomásainál a Magyar PR Szövetség szakmai partnerséget vállal. 2018-ban a második, MPRSZ által támogatott konferencia a Munkaerőhiány 2018 címet kapta. A konferencián az MPRSZ elnöke, Lakats Zsófia is előad, Az MPRSZ-tagok továbbra is kedvezményesen vehetnek részt a az eseményen.

A konferencia ajánlója következik:

 Munkaerőhiány – 2018Ne a cégbezárást válasszuk!

Időpont: 2018. március 8. csütörtök, 9.30–16.30

Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont (Szentmihályi út 171.)

 Átcsábítják a munkavállalóit? A konkurenciája bérversenybe kezdett? Elhatalmasodtak a bérköltségei? Teljesítményemelkedés nincs mögötte? Megrendelést kénytelen lemondani, mert nincs munkaerő? Az új munkatársak jönnek-mennek, s ön egyre többet dolgozik?

Ismeri a következő válaszokat: béremelés, új munkaerő felvétele, régi megbecsülése, képzés, motiváció erősítése, kényeztető, kényelmes munkahellyé válás, új toborzási technikák kipróbálása, robotok beemelése?

Mindent kipróbált már?

A hatékonyabb munkavégzés számos technológiáját, módszereit, szemléleteket is? Lehet, hogy itt nagyobb tartalékok vannak, mint hinnénk! A hazai munkaerő kihasználtsága átlagosan 47 %. A németeké 85%. Rosszul szervezett gyártási folyamatok, tervezésnélküliség, a teljesítménymérések, kontrolling hiánya és más egyéb miatt évi 106 munkanapot dobunk ki az ablakon.

Nap mint nap rengeteg új válasz születik. A Piac & Profit konferenciáján az előadók átadják a cégek döntéshozóinak a legeredményesebbeket. Mindenki talál közöttük azonnal hasznosítható megoldásokat a napi munkaerő-problémájára!

 Részletes információk és regisztráció

További felvilágosítás és információ:

  • Tel. : (1) 239 – 9597                                                               
  • E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

 

MEGOSZTÁS