Piac és Profit Konferencia június 14-én: Cégmarketing 2018

713

A Piac és Profit KKV Akadémiájának következő, az MPRSZ szakmai támogatásával zajló konferenciája az egyre nagyobb kommunikációs zajban érvényesülni akaróknak mutat sikeres marketing megoldásokat, mellyel érvényesülhetnek a gyorsan változó digitális platformokon.  A konferencián előad Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke is. MPRSZ tagoknak kedvezményes a részvétel.


Cégmarketing – 2018

Hajts az élményre, érzelmekre!
Időpont: 2018. június 14. csütörtök, 9.00­–16.00
Helyszín: Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, 1148 Budapest, Örs vezér tere 24. (Mozi bejárat 2. emelet)

 

Fenekestül fordult fel az elmúlt félévben a cégmarketing iránya, fókusza. Az ügyfél élményének fokozása, figyelme, szeretete visz mindent. Kiindulás és végcél. A hazai és nemzetközi marketingguruk, szakértők csak erről beszélnek.

A Piac & Profit konferencia sztárelőadói, a szakma legjobbjai idén is megosztják velünk a legsikeresebb marketingtechnikákat, új megoldásokat, a jövő cégmarketing trendjeit. Figyeljünk az új fogalmakra, a technológia alapú, hálózati, komplex gondolkodásmódra!  Rohamos szemlélet- és gondolkodásmód-váltás zajlik.

A késedelmes reagálást nem engedhetjük meg magunknak!

Az érzelmek, az élmény fokozása mindent visz! Világtrendek a marketingben. A hazai marketingszakma legjobbjai a legújabb trendekről!

Részletes programért kattintson.

Regisztráció

 

MEGOSZTÁS