Pályázat meghosszabbítva: Employer Branding Award 2016

1600

(Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016)

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata második alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot. A pályázat célja a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok jutalmazása, bemutatása és megismertetése a szakmai közönséggel. „A világ több országában írnak ki hasonló témájú díjakat. A kezdeményezésünkkel azt szeretnénk elérni, hogy Magyarország is felzárkózzon ezen országok sorába és bebizonyítsuk, hogy nálunk is léteznek jó példák és követendő vállalatok ezen a területen” – mondta el Kádár Balázs, az MPRSZ Employer Branding Tagozat vezetője.

A kiírok célja az, hogy minél igényesebb pályaművek érkezzenek be és elegendő idő álljon rendelkezésre a jó munkához. Több vállalat jelezte, hogy Karácsony közeledtével nagyon sok a teendőjük és ezáltal kevesebb idejük jut a megfelelő kidolgozásra. Ezért az Employer Branding Tagozat vezetése a zsűrivel egyetemben úgy döntött, hogy a pályázat beadási határidejét 2017. január 16., hétfő, 11.00-ra módosítja.

Az egyéb pályázati feltételek változatlanok és megtalálhatók az MPRSZ honlapján: https://www.mprsz.hu/wp-content/uploads/2016/09/MPRSZ_-Employer-Branding-Award-2016_Palyazati-kiiras.pdf

Az eredményhirdetés és ünnepélyes díjátadó 2016. február végén-március elején várható. A pályázattal kapcsolatos további információt az MPRSZ titkársága nyújt, a pályázatok leadása a titkarsag@mprsz.hu e-mail címre történő beküldéssel lehetséges.

Az Employer Branding Award 2016 azon HR és kommunikációs szakemberek, osztályok együttműködését hivatott elismerni, melyek a legkiválóbb Employer Branding stratégiákat dolgozták ki és hajtották végre, mind a szervezeteken belül (intern), mind azokon kívül (extern). A Díj segít összegyűjteni és közzétenni a legjobb gyakorlatokat annak érdekében, hogy munkahelyeink minél egészségesebbek, kellemesebbek, szerethetőbbek és termelékenyebbek legyenek.

További információ:
Kádár Balázs, MPRSZ Employer Branding tagozat vezetője
Mobil: +36 30 282 1336
E-mail: kadar.balazs@mprsz.hu

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

MEGOSZTÁS