Nemzetközi ügynökségkereső szolgáltatást vezet be Magyarországon az MPRSZ!

325

Az ICCO – The International Communications Consultancy Organisation béta-verzióban nyilvánosságra hozta az https://iccoagencyfinder.com/ szolgáltatást. Erre az ICCO által képviselt ügynökségek regisztrálhatnak, megjelölve a specifikus iparágakat és szakmai területeket. Az ingyenes szolgáltatás – egyelőre – az MPRSZ tagjai számára elérhető, így regisztrációt követően az MPRSZ hagyja jóvá az ügynökségeket, amelyek ezután jelennek meg a nemzetközi oldalon. 

Az ICCO – The International Communications Consultancy Organisation béta-verzióban nyilvánosságra hozta az https://iccoagencyfinder.com/ szolgáltatást. Erre az ICCO által képviselt ügynökségek regisztrálhatnak, megjelölve a specifikus iparágakat és szakmai területeket.

Az ingyenes szolgáltatás – egyelőre – az MPRSZ tagjai számára elérhető, így regisztrációt követően az MPRSZ hagyja jóvá az ügynökségeket, amelyek ezután jelennek meg a nemzetközi oldalon.

A szolgáltatás célja, hogy minél több, lokális területen kiemelkedő ügynökség juthasson nemzetközi megbízáshoz.

A szolgáltatásról, csatlakozásról Sztaniszláv András (az MPRSZ alelnöke, az ICCO board tagja) tud részletesebb felvilágosítást adni.

Reméljük minél többen éltek a lehetőséggel!

MEGOSZTÁS