Nagyszabású PR konferencia Münchenben

1002

Az MPRSZ közreműködésével kedvezményes áron juthatnak el az ECC’2017 (European Communications Convention) konferenciára a magyar PR szakemberek.

A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen, Amerikától Oroszországig számos nemzetközileg elismert kommunikációs szakember tart előadást 2017. március 22-23. között, amelynek az idei évben München ad otthont.

Amellett, hogy nagyon jó kapcsolatépítési lehetőség, szakmailag is tartalmas eseményre számíthatnak a résztvevők, hiszen az előadók között szerepel Jason MacKenzie, a CIPR elnöke vagy Francis Ingham, a PRCA és ICCO elnöke is. A konferencián olyan égető kérdésekkel foglalkoznak majd, mint az álhírek és hamis e-mailek, a migráció és menekült-ügy kommunikációs aspektusai Európában, de természetesen terítéken lesz a közösségi média hatékonyságának növelése és számos best practice-el is megismerkedhetnek a szakemberek.

„Azzal, hogy az MPRSZ partnerként vesz részt a 2017-es ECC-n egy jelentős lépést jelent a nemzetközi kapcsolatok építésében. Reményeink szerint a kedvezményes részvételi lehetőséggel több magyar szakember is élni fog, ezzel erősítve a saját és az MPRSZ részvételét a nemzetközi piacokon” – mondta Sztaniszláv András, az MPRSZ alelnöke.

A programról és az előadókról bővebb információ az ECC weboldalán található: http://ecc.newsmarket.com

További információ: titkarsag@mprsz.hu

Mentés

Mentés

MEGOSZTÁS