Már pályázható az idei Sándor Imre PR-Díj – Várjuk a jelentkezéseket!

3367

Szeptember 1-jétől lehet nevezni az idei Sándor Imre PR-Díjra. A Magyar Public Relations Szövetség 2012 óta évente kiírt PR-Díját hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.


A PR-szakma egyik elméleti megalapozójáról, Sándor Imréről elnevezett díjjal hatodik éve részesíti elismerésben a Magyar Public Relations Szövetség a legjobb PR-munkákat. A díj kimondottan azzal a céllal jött létre, hogy ösztönözze a szakmában dolgozókat az egyre magasabb szakmai színvonal elérésére. Az MPRSZ eredetileg pr-ügynökségek számára kiírt versenyében az elmúlt 5 év alatt mintegy 85 projekttel pályáztak. A díj egyre növekvő sikerét mutatja, hogy míg az első évben 5 ügynökség 11 pályázattal indult a megmérettetésért, addig a tavalyi évben már 15 pályázó 24 projekttel szeretett volna bekerülni a Sándor Imre PR-Díj nyerteseinek sorába. A Sándor Imre PR-Díjat eddig egyébként összesen 33 ügynökségi-, vagy vállalati pr-megoldás érdemelte ki.

A Sándor Imre PR-Díj pályázaton elért helyezések beleszámítanak a Kreatív magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába. A PR Toplistát a Kreatív magazin a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) pr-tagozatának szakmai támogatásával állítja össze.

Az idei Sándor Imre pályázatra 2017. szeptember 15-ig lehet nevezni, a pályázati kiírásnak megfelelő formában, mely mától elérhető az MPRSZ honlapján, illetve ezen a linken:

https://www.mprsz.hu/wp-content/uploads/2017/09/mprsz_sandor_imre_pr_dij_2017_kiiras_zsuri_nelkul.pdf

A díjakat novemberben, az MPRSZ PR Kávéházi Estjén, ünnepélyes keretek között osztják ki.

További információ: titkarsag@mprsz.hu

MEGOSZTÁS