Közgyűlési meghívó

1704

Tisztelt Tagtársunk!

Az MPRSZ érvényben lévő alapszabálya szerint, az elnök, az elnökség, majd a két szövetségi testület (Felügyelő Bizottság, Jogi és Etikai Bizottság) tisztségviselőinek egyöntetű lemondása miatt előrehozott/rendkívüli tisztújító közgyűlést hívunk össze:

2013. december 05-én (csütörtök) 16.00 órai kezdettel.

Határozatképtelenség esetén az Elnökség új közgyűlést 2013. december 05-én 17.00 órai kezdéssel, változatlan napirendi pontokkal hívja össze.

Napirendi pontok:

  1. Az Elnökség beszámolója a 2008-2011. évi munkaprogram teljesítéséről és a szövetség anyagi helyzetéről
  2. A Felügyelő Bizottság beszámolója, az Elnökség munkájának értékelése
  3. A Jogi és Etikai Bizottság beszámolója
  4. Tisztújítás: a Jelölő Bizottság beszámolója, a Szövetség új tisztségviselőinek megválasztása
  5. Egyebek.

Helyszín: MUOSZ székház
1064 Budapest, Vörösmarty u. 47/a.

A közgyűlésen szavazati joggal csak az rendelkezik, aki a 2013. évi tagdíját a határidőig befizette. Az a tag, aki nem csekken, hanem banki átutalással tette ezt meg – és a megjegyzés rovatban nem tüntette fel saját nevét, illetve cégét -, kérjük, hogy az erről szóló igazolást a helyszínen szíveskedjen bemutatni.

Az alapszabályunk értelmében az elnökség 3 tagú Jelölő Bizottságot kért fel a tisztújítás előkészítése érdekében, akik a szövetség minden tagjának személyi javaslatait bekérik majd az elkövetkező 60 nap során. A Jelölő Bizottság elnöke: S.Takács Zsuzsanna, a bizottság tagjai pedig: Regenbach Zsófia és Szűrös Éva.

Arra kérem a szövetség minden tagját, hogy támogassa és segítse a Jelölő Bizottság munkáját! 

A Szövetség további munkája, közös szakmai érdekeink védelme, a szövetség stabilitásának jelentősége, az új vezető testület személyi összetétele és hatékony működőképessége miatt okvetlenül fontos, hogy minél többen véleményt nyilvánítsanak, és tagságunk minél nagyobb számban vegyen részt a közgyűlésen.

A hatékony munkavégzés érdekében az elnökség és a választott testületek elvégzett munkájáról szóló beszámolókat még a Közgyűlést megelőzően, legkésőbb november 18. éjfélig eljuttatjuk a tagsághoz.

A részvételi szándékot 2013. december 2-án 12.00 óráig kérjük jelezni a Szövetség Titkárságának!

Budapest, 2013. október 05.

Dr. Szeles Péter
elnök

MEGOSZTÁS