Könyvajánlónk: A rendezvényszervezés abc-je

1880

A PublicPress gondozásában megjelent KÖVES TAMÁS könyve, mely nem egy „száraz” tudományos megállapításokat összefoglaló kiadvány, hanem sokkal inkább egy segédlet, egy útmutatás, amely megtörtént eseményekkel példázva vezeti végig az olvasót a művészeti és céges rendezvények szervezésén, a tervezéstől egészen az operatív munkákig.


publicpress_konyvA könyvben leírt gondolatok és rendezvényszervezési javaslatok a szerző 40 éves tapasztalatából származik. A könyv szakmai zsargontól mentes (de nem nélkülözi a szakmaiságot!), így mindenki számára könnyen érthető, érdekes és olvasmányos. Alapját az a több mint 2.500 rendezvény szervezése (ebből 150 nemzetközi konferencia és kongresszus, valamint több mint 500 művészeti esemény „világra segítése”) adja, amely a szerző nevéhez fűződik.

Köves Tamás joggal nevezhető a rendezvényszervezés egyik legnevesebb szakértőjének Magyarországon. 8 évig volt a Budapest Kongresszusi Központ rendezvény-igazgatója és művészeti vezetője, majd saját céget alapított, amit 23 éven át vezetett.
A Veszprémi Egyetemet követően jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetemen és a Kőbányai Zenei Stúdióban tanít.

Alapító tagja és 8 évig az elnöke is volt a Magyarországi Rendezvényszervezők Szövetségének. Munkássága elismeréseként megkapta a PRO TURISMO és a MARESZ díjat, valamint az ÉV RENDEZVÉNYSZERVEZŐJE kitüntető címet.

 

További információ: publicpress@publicpress.hu

Mentés

MEGOSZTÁS