Konferencia: CSV – Fenntartható üzleti modell

1514

Előremutató témát jár körül a Napi Gazdaság jövő hétre szervezett “Mi következik a CSR után?” konferenciája. A rendezvényen – amelyet CSR tagozatunk a fenntartható fejlődés iránt elkötelezettek figyelmébe ajánl – a CSV-hez (creating shared value – közös érdekteremtés) kapcsolódó kérdéseket ismerhetnek meg a résztvevők.

kepA 2011-ben egy amerikai szerzőpáros által a Harvard Business Reviewban kifejtett fogalom, melynek lényege, hogy a vállalati profitérdek és a társadalmi érdek egyszerre is megvalósulhat, egyben a hagyományos vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR), a profitból történő jótékonykodás koncepcionális meghaladását is jelenti.

Hogyan lehetséges a CSV ma Európában? Milyen uniós keretek között működik? Milyen követendő példákat találunk rá a multinacionális, illetve a hazai nagyvállalati, illetve a kis-, és középvállalati gyakorlatból? Mi jelenti 2015-ben a legnagyobb kihívást a CSV számára és melyek lehetnek a továbbfejlődés lehetőségei? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ a konferencia.

Időpont: 2015. május 26.

Helyszín: Budapest Marriott Hotel, Budapest, Apáczai Csere János utca 4.

Jegyár: 14900 Ft + Áfa

Az MPRSZ tagok 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt a konferencián.

További információ, részletes program és regisztráció: http://www.napigazdasag.hu/konferenciak/24/

MEGOSZTÁS