Itt van a Sándor Imre PR-Díj zsűrije – október 11-ig lehet nevezni!

1475

Kialakult a Magyar Public Relations Szövetség által 2012 óta minden évben kiírt Sándor Imre PR-Díj zsűrije. A hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhető pályázatokat idén is a kommunikációs- és PR-szakma elismert szakemberei bírálják el. A nevezéseket október 11-ig lehet benyújtani.

A Sándor Imre PR-Díj pályázaton elért helyezések idén is beleszámítanak a Kreatív magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába. A PR Toplistát a Kreatív magazin a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ) pr-tagozatának szakmai támogatásával állítja össze. A Sándor Imre PR-Díjjal elérhető PR Toplista pontok ezen a linken érhetőek el.

A pályázat kihirdetése óta a zsűri is összeállt, a beérkező munkákat idén is hattagú zsűri értékeli, melynek elnöke R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője, az MPRSZ elnökségi tagja. A zsűri tagjai Bede Márta (Well PR Ügynökség, ügyvezető igazgató), Bodó Teodóra (Provident Pénzügyi Zrt., Vállalati és Kormányzati Kapcsolatok Igazgatóság vezetője), Maczelka Márk (SPAR Magyarország, kommunikációs vezető), Ruska Viktória (kommunikációs szakember és Szalay Dániel (Media1, főszerkesztő).

Az idei Sándor Imre pályázatra 2019. október 11-ig lehet nevezni, a pályázati kiírásnak megfelelő formában, mely elérhető az MPRSZ honlapján.

A díjakat az MPRSZ decemberben, ünnepélyes keretek között osztja ki.

További információ: titkarsag@mprsz.hu

MEGOSZTÁS