Ismét indul az MPRSZ okleveles rendezvényi protokollszakértő képzése

1361

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Magyar Public Relations Szövetség 2019 májusára ismét meghirdeti okleveles rendezvényi protokollszakértő képzését.

A képzésről általános tájékoztatónkat itt találja.
A végzettségről és a képzés tematikájáról pedig itt olvashat.

Mivel felnőttképzési programról van szó, az MPRSZ a képzést munka mellett elvégezhető időzítéssel igyekszik lebonyolítani.
A tervezett ütemben a tanfolyam 3 hét alatt lezajlik, a tanfolyamot végző hallgatók hetente 2 alkalommal (összesen 6 alkalom) találkoznak, délután 4-től este 8-ig. Amennyiben a tanfolyamot elkezdő hallgatók igénylik, a hétvégi tömbösített órák is megoldhatók. A képzést Budapest belvárosában tartjuk.*

A tanfolyam ára: 120.000 Ft+ÁFA, MPRSz tagoknak 20 % kedvezményt biztosítunk az árból!!!
Csoportos kedvezmény: amennyiben egy cégtől többen is érkeznek,úgy a részvételi díj 90.000 Ft+ÁFA-ra módosul.

Az előző képzés végzett hallgatói

Kepes Ágnes, protokoll tanácsadó, képzés oktatója a képzésről:
“A képzés alapvető célja, hogy résztvevők a gyakorlatban sajátítsák el a protokoll alkalmazandó szabályait a rendezvényeken. Nem elég az elmélet, a szabályok ismerete. A rendezvények előkészítésében és a lebonyolításában a gyakorlati protokoll tudás megszerzése a célunk.
Ezért ez a képzés nem úgy zajlik, hogy az előadó leadja az anyagot, a részvevő jegyzetel, esetleg az ajánlott szakirodalmat megtanulja. Célunk az, hogy önálló munkára, kutatásra késztessük a részvevőket. A 4 órás előadásokat követően minden alkalommal „házi feladatként” ki kell dolgozniuk egy, -a rendezvények bizonyos programpontjaihoz igazodó- protokoll feladatot. Ezeket azután a következő alkalommal közösen beszéljük át, hiszen mindenki más-más témát kap, és ez valamennyiük számára fontos és hasznos. Ezeket a dolgozatokat a képzés végén a résztvevők részére elérhetővé tesszük. Így tudunk aránylag rövid idő alatt átfogóan feldolgozni valamennyi rendezvényfajtához kapcsolódó speciális protokoll témát.
Emiatt a képzésünk időpontjait a csoporttal úgy kell közösen kialakítanunk, hogy a képzési napokat követően a feladatok kidolgozására is maradjon elég idő. Fontos, hogy mindenki el tudja készíteni a számára kiosztott témafeldolgozását.
A képzés koncepciója az, hogy a végzett hallgatók a gyakorlatban bátran, magabiztosan, biztos tudásuk birtokában rendezvényi protokollfőnökként, vagy szakértőként megállják a helyüket.”

 

Ha érdekli a tanfolyam, és szívesen jelentkezne, írjon az MPRSZ titkársági címére!

Köszönjük a figyelmét!

Üdvözlettel:
MPRSz

*Mivel kis létszámú csoportokkal dolgozunk, az időbeli és a helybéli feltételeket viszonylag rugalmasan igyekszünk kezelni, annak érdekében, hogy minél inkább illeszkedjen a résztvevők igényeihez.

MEGOSZTÁS