II. PR Akadémia – egyre több részlet a helyére kerül

1978

Nagy erőkkel zajlik az idei PR Akadémia szervezése, gyűlnek az előadók, témák és programok. A háromnapos rendezvénynek – Pécs, július 6-8. egyre több részlete kerül a helyére. Már bővebb programmal szolgálhatunk, és a jelentkezés is elkezdődött, május végéig nagy kedvezménnyel.

2015-05-06 20.49.08

A fenti fotón nem akármilyen park, hanem a Pécsi Egyetem FEEK karának virágba borult kertje látható – aki már járt ott, netán a tavalyi PR Akadémia résztvevőjeként, pontosan tudja ezt. Itt ejtőzhetnek majd az előadások közti szünetekben a hallgatók, hiszen ismét a Pécsi Egyetem FEEK kara ad helyet az Akadémiának – ezúttal minden előadás a kar főépületében lesz.

A rendezvényen örömmel üdvözölhetjük ismét a 2014-es PRA számos előadóját, és nagy örömünkre szolgál az új előadók érkezése is. A hallgatóság körében a tavalyi résztvevőket és az új érdeklődőket egyaránt nagy szeretettel várjuk.

Rendkívül tartalmas szakmai programot állítottunk össze, és bízunk benne, hogy sikerül azt még a tavalyinál is nagyobb számú közönséghez eljuttatnunk.  Megteszünk mindent, hogy a szakmai munkát bőven kiegészítsük szabadidős programokkal, így a résztvevő hallgatók, előadók a tantermi kereteken túl is lehetőséget kapnak a közös időtöltésre. Kiemelkedő szakmai élményt szeretnénk nyújtani, és emellett továbbra is fontosnak tartjuk, hogy megőrizzük a rendezvény nyitott, családias hangulatát, elérjük, hogy a több helyről, több szakterületről érkező, különböző korú, hátterű résztvevők a lehető legjobban megtalálják a közös hangot, beszélgessenek, ismerkedjenek.

A témák idén is izgalmasak. Első napon időutazásra indulunk: először a múltba, majd vissza a jövőbe, a magyar pr elmúlt és következő 25 évén át. A második napon az itthon is egyre inkább fókuszba kerülő CSR-rel foglalkozunk, megnézzük, mitől is olyan „szexi” az. A harmadik napra fokozzuk a feszültséget: a társadalmi konfliktusokhoz kapcsolódó pr lesz a téma, ezt „támadjuk” minden irányból.

A programbeosztás még nem végleges, de már részletesebb, megtekinthető itt. További részletek a PR Akadémia honlapján.

 

REGISZTRÁCIÓ ÉS TOVÁBBI RÉSZLETEK

 

MEGOSZTÁS