II. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia és Kiállítás

2736

A “Mentalitás váltás – mérhető megtérülés”, azaz gyakorlati alkalmazások állnak a II. Magyar Pozitív Pszichológiai Konferencia fókuszában, melynek célja a pozitív pszichológia hétköznapjainkban, munkánkban való alkalmazási lehetőségeinek bemutatása. A rendezvényre április 29-én kerül sor a Profil Tréning szervezésében.

A XXI. század tempójának, kihívásainak csakis egy nyitottan gondolkodó, kreatív, teherbíró emberiség tud megfelelni. Az ehhez szükséges mentalitás kialakítását kívánja elősegíteni a Pozitív Pszichológia mozgalom, melynek megteremtője dr. Csíkszentmihályi Mihály, aki a Magyar Érdemrend Nagykeresztje kitüntetést kapta a FLOW elmélet kidolgozásáért. A Pozitív Pszichológia megfogalmazásában a kiteljesedett és eredményes élet nem gondtalanságot és problémamentességet jelent, hanem magas energiaszintet. A pozitív pszichológia elvei szerint az élet minden területén fontos, hogy lássuk és értsük a magas energiaszint és alkotó jelenlét feltételeit, és új szokások kialakításával tegyünk a fenntartható jövőért.

A rangos előadók tudományos előadásai és az ezeket követő workshopok, műhelyek célja, hogy valódi élményt adjanak arról, ahogyan a pozitív pszichológia elveinek alkalmazása befolyásolja hétköznapjainkat, viselkedésünket, munkánkat és teljesítményünket. A rendezvény a Magyar Public Relations Szövetség – és különösen CSR tagozatunk – támogatását is élvezi, hiszen úgy gondoljuk, hogy a fenntartható fejlődésnek alapeleme a szemléletváltás, melynek minél több területen és minél többünk gondolkodásában be kell következnie ahhoz, hogy nagyobb léptékben, az üzleti élet területén is valóban jelentős pozitív változásokat tapasztalhassunk.

A rendezvény időpontja: 2015. április 29.

Helyszíne: Holiday Inn, 2040 Budaörs, Agip u. 2.

Tervezett program:

  • 8.00-9.00 Regisztráció, reggeli
  • 9.00 Program nyitás
  • 9.30-tól Plenáris előadások – Vezérszónokok: Prof. Dr. Bagdy Emőke és Prof. Dr. Mérő László
  • 13.00-14.45 Ebédszünet – Kiállítás
  • 14.45-16.00 Szekció termek, TED jellegű előadások, interaktív beszélgetések

Tudomány/Oktatás

Üzleti/Sport

  • 16.00 Kávészünet
  • 16.15-17.15 Workshopok

A terem:
“Séta ölelésben”
sajátélmény program

B terem:
“Hiba, vagy a fejlődés záloga?”
sajátélmény program

  • 17.00 Ajándék sorsolás, konferencia zárás

MPRSZ-tagok számára a részvétel 15 000.- Ft+áfa (az előfoglalási időszak lejárta után is).

További információ és jelentkezéssel kapcsolatos részletek a konferencia honlapján olvashatók.

 

MEGOSZTÁS