Golden World Awards – kedvezményes nevezési díj MPRSZ tagoknak 

735

Az International PR Association 2018-ban is megszervezi a Golden World Awards for Excellence díjat, amelyen az elmúlt években számos magyar PR ügynökség került shortlistre, vagy vehetett át díjat. A GWA ezért az egyik legfontosabb nemzetközi díj, amin magyar PR ügynökségek indulnak.


A Magyar PR Szövetség 2017-ben együttműködési megállapodást írt alá az IPRA-val, amelynek részeként tagjaink kedvezményes nevezési lehetőséghez jutnak. Az elmúlt évben is több magyar ügynökség érdeklődött a nevezés iránt, ezért igyekszünk most időben, a nevezési időszak előtt felkészíteni tagjainkat a pályázati lehetőségre.

A nevezés 2018. február 27-n indul és május 14-n zárul. A Magyar PR Szövetség tagjai a teljes nevezési időszak alatt a kedvezményes, £330-os díjért jelentkezhetnek.
Amennyiben érdeklődik a pályázaton való részvétel iránt, kérjük jelezze a titkárságon, hogy elküldjük a kedvezményre jogosító kódot.

A GWA pályázati lehetőségről a nevezési időszakban többször is tájékoztatást adunk, hogy senki ne maradjon le, aki indulni akar.

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségeinken tudnak:
titkarsag@mprsz.hu
sztaniszlav.andras@mprsz.hu

MEGOSZTÁS