Eventiada IPRA Award 2021

123

Elindult a nevezés a 2021-es Eventiada IPRA Awardra, várják a magyarországi nevezéseket a szervezők!

A régió legjobb kommunikációs kampányait díjazza a Eventiada IPRA Award, amelyre multinacionális illetve lokális cégek mellett, globális és helyi civil szervezetek, kormányzati szervezetek, ügynökségek valamint kreatív fiatalok legjobb kampányait várják. A nemzetközi zsűribe 17 országból összesen 35 különböző szövetség képviselői foglalnak helyet, így ez a Kelet-Európa, Közép-Ázsia és a FÁK régió legnagyobb kommunikációs megmérettetése, amelyet 1990 óta a világ egyik legrégebbi PR Szövetsége, az IPRA szervez.

A díj történetében először nyújthatóak be a “PR Visionnaire”, “For Contribution to the Industry” és “Chief Communications Officer of the Year” kategóriákra nevezések. A tavalyi év sikereit követően, idén tovább bővült az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljait támogató pályázható kategóriák listája.

Legfontosabb dátumok:

  • Október 15 – a nevezési időszak vége (nincs hosszabbítás);
  • Október 19-24.-online szavazás, szakértői tanácskozás;
  • Október 25–29. – személyes szavazás, zsűrizés;
  • December 6. – díjátadó (offline).

A tavalyi évben több magyarországi kampányt is díjazott a zsűri. A Vodafone Hungary / ACG Pro 2020-as Vodafone nőnapi kampánya „A legjobb esélyegyenlőséget támogató kampány”  kategóriában, valamint a Budapest Airport a COVID in the Air kampányát „Legjobb hírnév menedzsment” kategóriában díjazták.

További részletek itt: http://www.eventiada.com/en

 

MEGOSZTÁS