Egyetemi szóvivőképzés indul

966

A Soproni Egyetem (volt Nyugat-magyarországi Egyetem) a 2017/2018. évi tanévben, 2017. februárjától is elindítja a szóvivő és kommunikációs tanácsadó szakot, valamint a szóvivő és kommunikációs szakközgazdász szakot, elsősorban az egészségügyi szakterületekhez kapcsolódóan. A szóvivőképzés két féléves, az előadások helyszíne Budapest.

szovivokepzes_nymeA program célja jól képzett, hatékonyan kommunikáló, az intézmények értékeit, érdekeit, szakmai munkát a különböző a társadalmi csoportok, (ön)kormányzati szervek és hatóságok felé megjeleníteni tudó, a célcsoportok számára fontos információkat közvetlen és közvetett formában (a helyi és országos médiumok segítségével) eljuttatni képes szóvivők képzése. Olyan specialistákat képeznek, akik képesek lesznek a hazai és nemzetközi és ágazati intézmények, szakmai érdekképviseletek, civil szervezetek külső kommunikációjának tervezésére, koordinálására és megvalósítására, konfliktusaik kezelésére, valamint különböző rendezvényeik megszervezésére.

Jelentkezhetnek:
Szóvivő és kommunikációs tanácsadó szak:
a szakirányú továbbképzésbe történő belépésnél előzményként elfogadható szakok: egészségtudomány, társadalomtudomány, jogi és igazgatási, pedagógusképzés, művészeti, művészetközvetítési, műszaki, informatikai, természettudomány, bölcsészettudomány, nemzetvédelmi és katonai, agrártudomány, sporttudomány képzési terület mesterképzési vagy egyetemi szakjai.
Szóvivő és kommunikációs szakközgazdász szak:
A képzésben a mesterfokozatú MA/egyetemi okleveles közgazdász szakképzettséggel rendelkezők vehetnek részt.

Jelentkezési határidő: 2017. január 27.  

Információk: http://www.ktk.nyme.hu/meghirdetett_kepzesek_201609.html

MEGOSZTÁS