Piac és Profit Konferencia: Social Media – 2019

1058

2019. szeptember 11-én ismét várja Önöket a Piac és Profit nagy sikerű Social Media konferenciája. A rendezvényt a hagyományokhoz híven a Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexumában tartják. MPRSZ-tagoknak kedvezményes a részvétel.

Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit Social Media – 2019 konferenciájára, melyen a Magyar Public Relations Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt.

A kedvezményes részvételi díj:
14.000 Ft helyett 10 000 Ft + áfa
A kedvezmény igénybe vételéhez a kedvezménykódért írjanak egy e-mailt a titkarsag@mprsz.hu-ra, vagy a konferencia@piacesprofit.hu-ra.

Social Media – 2019
Humor, edukálás, érzelmesség

Időpont: 2019. szeptember 11. (szerda), 9.00–16.00
Helyszín: Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, Örs vezér tere 24.

Legyen humoros, tanítson és hasson az érzelmekre. Ez hozza a CTA-t!
Csökkentek az organikus eléréseid? Ne a marketingbüdzsét emeld!
Facebook, Instagram, YouTube, Messenger, Viber, Twitter, Linkedin…

2019 Social Media trendjét a call-to actionért folyó harc határozza meg. A humor, az edukáció és az érzelmekre hatás mesterhármasa hozza ma a legtöbb konverziót. Az organikus elérések jelentős csökkenése ellenére még mindig a Facebookra költünk a legtöbbet. Az Instagram nagy tempóban erősödik, az aktivitás egyre jobban megéri. A YouTube, köszöni szépen, élvezi a videokirályságot. A LinkedIn végre erősített, használható szolgáltatásokat vezetett be. A tinik rajongásának elnyeréséért eredményesen fogtak össze a social mediával a tv-csatornák. Dúl az automata, 4.0 adatvezérelt marketing.
Social Media trendek 2019. Idén se hagyjátok ki a tájékozódást, tanulást a legfelkészültebb Social Media szakértőktől specialistáktól!

A konferencia részletes programja és regisztráció

További felvilágosítás és információ:
Tel.: (1) 239 – 9597 E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

 

MEGOSZTÁS