2 új örökös tagot választott az MPRSZ

483

A 2020. szeptember 8-i közgyűlés Felügyelő Bizottsági elnöknek választotta Teremi Balázst (aki korábban Felügyelő Bizottsági tag volt), valamint Teremi Balázs megüresedett helyére Bende Mátét, mindeközben a leköszönő FEB elnököt Durkó Sándort és a korábbi alelnököt dr. Sós Péter Jánost pedig az MPRSZ örökös tagjának választotta.

Teremi J. Balázs és Bende Máté

Felügyelő bizottság: Teremi J. Balázs, elnök; Soós Eszter, fb tag; Bende Máté, fb tag

Örökös tagok azok a jelenlegi vagy korábbi MPRSZ tagok kaphatják meg, akik munkásságuk során elévülhetetlen érdemeket szereztek a pr – tevékenység magyarországi meghonosítása, oktatása, művelése, népszerűsítése és elismertetése terén.

Durkó SándorDurkó Sándor László pr-rel különösen a non profit szférában foglalkozik. Egyházak pr tanácsadója, és több tízezer fős megmozdulások szervezője volt, másfél évtizeden keresztül a Felügyelő Bizottság tagja, majd elnöke volt. Munkásságáért kitüntették a Magyar Köztársasági Érdemkereszttel. A Szent Gellért Erdélyi Lovagrend szenátora és a kormányzó tanácsadója.

Sós Péter JánosDr. Sós Péter János 22 évig újságíróként, főszerkesztőként és lapigazgatóként dolgozott, 18 éve vezeti saját PR cégét, a B. Swan Partners-t. Hosszú ideje marketing- és pr oktató, több könyvet és tankönyvet is írt. A Szövetségben két cikluson keresztül elnökségi tag, egy ciklusban pedig alelnök volt. Ezen időszakban különösen a Csíkszeredai PR Nyári Egyetem és a magyarországi PR Akadémia köthetők a nevéhez.

 

MEGOSZTÁS