Teltházas volt a legutóbbi PR Kávéházi Estünk _ Képekkel

808

A legutóbbi PR Kávéházat 2018. március 22-én, a kora esti órákban, az UP Centerben rendezte meg a Magyar Public Relations Szövetség…

A jelentős részvétel mellett lebonyolított rendezvényen három, egyenként is nagy érdeklődésre számot tartó témát dolgoztunk fel:

  • Először a Magyar PR Szövetség Kríziskommunikációs Tagozata által másodízben elkészített Krízistérképét mutatta be Bőhm Kornél, a Tagozat vezetője. A prezentáció során az elmúlt év legfontosabb hazai válsághelyzeteinek összefoglaló ismertetése, illetve az elemzés szempontjainak taglalása hangzott el. Emellett az előadó ismertette az időszak legérdekesebb trendjeit, fejleményeit.

  • Ez év májusában lép életbe az Európai Unió új adatvédelmi szabályozása (GDPR). Az est második pontjaként az ezzel kapcsolatos teendőkről és előírásokról tartott tájékoztatást Domokos Márton a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség adatvédelmi tagozatának vezetője. Mivel az új szabályozás minden gyakorló pr szakember és ügynökség napi munkáját is befolyásolja, itt volt a legtöbb, főleg gyakorlati kérdés. A Szövetség nevében ígéretet tettünk, hogy a továbbiakban felmerülő érdeklődést is felkaroljuk, és megpróbálunk szakamberektől származó, autentikus válaszokat közzé tenni a kérdésekre.

  • Végül Hardy Mihály, a Budapest Airport Kommunikációs igazgatója tájékoztatta a résztvevőket a Budapest Airport területén történt csomag-eltulajdonításokkal kapcsolatos lépésekről, valamint a repülőterek működésének általános jellemzőiről, és az ezen a területen végzett kommunikációs munka sajátosságairól. Az előző két témakörhöz hasonlóan ezt a prezentációt is komoly érdeklődés kísérte.

Az eseményről fotókat a Galériában találhat.

Az esemény összefoglalóját Dr. Rácz Gábor készítette.

MEGOSZTÁS