Piac és Profit Konferencia: Cégöröklés – 2019. október 30-án

200

A Piac & Profit következő konferenciája, melyen a Magyar Public Relations Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt, a Cégöröklés címet kapta és a vállalkozások generációváltási problémáira világít rá, az utódlás tudatos véghezviteléhez ad megfelelő tanácsokat . Az MPRSZ tagjai a rendezvényen kedvezményes áron vehetnek részt.

Cégöröklés
Időben készüljünk rá!

Időpont: 2019. október 30. szerda, 9.30–16.30
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Nélkülünk is működőképes a cég? Azé lesz majd a vagyon, akinek szánjuk?
Helyezzük biztonságba a megteremtett értékeket, a cégműködést!

Mi lesz, ha valami váratlan történik velünk? Mi lesz a megteremtett értékeinkkel, vagyonunkkal és a céggel? Biztonságban van a család, a vagyon? A cég tovább tud majd működni zavartalanul?
Lépjünk még ma, hogy biztosan úgy történjen minden a jövőben, ahogyan szeretnénk! Számoljunk az öröklést, a vagyon biztonságba helyezését, a család érdekeinek figyelembe vételét segítő jogi és pénzügyi, adózási lehetőségekkel.
Ki fogja vezetni a céget? Mit vesz át tőlünk az utód? Nélkülünk is működő képeset, átláthatót, könnyen irányíthatót? Ne hagyja bizonytalanságban a cége, saját maga, és a családja sorsát! Gondoljon mindenre időben!
Várjuk a tulajdonos cégvezetőket, generációváltókat és a még ott nem tartókat a konferenciára, ahol azonnal hasznosítható tudásokat osztanak meg a legjobb szakértők.

A konferencia részletes programja és regisztráció

A kedvezményes részvételi díj :14.000 Ft helyett 10 000 Ft + áfa

További felvilágosítás és információ:
Tel.: (1) 239 – 9597
E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

MEGOSZTÁS