Közel 20 év után idén megújult a pr-szakma Etikai Kódexe

A Magyar Public Relations Szövetség erkölcsi normagyűjteményét a társadalmi és gazdasági élet szereplőinek jelenben érvényes igényeihez, az ország és a világ megváltozott kihívásaihoz igazították.

Elnökségi ülés – 2019. szeptember 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. szeptember 10-én, kedden, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Megújul a vállalati felelősségvállalást elismerő legfontosabb szakmai díj

Megújul a vállalati felelősségvállalást elismerő legfontosabb szakmai díj
Idén új szemlélet mentén és új néven kerül kiírásra a vállalati felelősségvállalás legfontosabb hazai elismerése. Az „Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja” arra ösztönzi az üzleti élet szereplőit, hogy társadalmi és környezeti befektetéseik kimutathatóan, mérhetően járuljanak hozzá a fenntart­hatósághoz.

Szexuális zaklatás és #metoo – Kríziskommunikációs MeetUp június 18-án

2019. június 18-án este 6 órától az MPRSz Kríziskommunikációs tagozata és a Media 2.0 Communications egy izgalmas kerekasztalbeszélgetést tart “szexuális zaklatás és #metoo címen. A rendezvényre az MPRSz tagjai ingyen beléphetnek.

MédiapiacON: Június 5-6, Budapest, Courtyard by Marriott

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezi kétnapos budapesti konferenciáját a Médiapiac. Az előadók a magyar médiapiac legjobbjai közül kerülnek ki, a helyszín pedig az elegáns Courtyard by Marriott (Budapest, József krt. 5, 1088) lesz. Érdemes hát ellátogatni június 5-6-án a MédiapiacON konferenciára! Jegyek még kaphatók az oldalon.

Elnökségi ülés – 2019. június 11.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. június 11-én, kedden, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

A IV. POZITÍV PSZICHOLÓGIA KONFERENCIA A VILÁGHÍRŰ SZOCIÁL-PSZICHOLÓGUS BARBARA FREDRICKSON-NAL

Az idén negyedik alkalommal megrendezendő konferencia szervezői a SkillToGo és a Positive Attitude Consulting, hisznek abban, hogy a Pozitiv Pszichológia kutatásai választ adnak üzleti és társadalmi világunk egyre növekvő kihívásaira.

Pintér Dániel Gergő az MPRSZ Kríziskommunikációs tagozatának új elnöke

A tagozat célja a válságkezelés szakterületének fejlesztése, elismertségének növelése. Az új elnök kiemelt feladatának tekinti a diszciplína kutatásának, oktatásának támogatását, valamint hosszútávú együttműködések kidolgozását a nemzetközi szakmafejlesztő szervezetek, a társterületek képviselői és kiemelt vállalati szereplők bevonásával.

Május 23-án Cégmarketing 2019 Konferencia a Piac és Profit szervezésében

Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit Cégmarketing – 2019 konferenciájára melyen a Magyar PR Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt. Ezért tagjaink, partnereink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek.

Employer Branding Survey 2018 Hungary

Második alkalommal készített az Employer Branding Award megbízásából a Brand Excellence kutatócsapat felmérést, hogy feltérképezze a hazai munkáltató márkaépítési gyakorlatokat. A 2018-ra vonatkozó kutatás eredményei megismerhetők itt.