Piac és Profit Konferencia szeptember 6-án: Social Media 2018

A Piac és Profit KKV Akadémiájának következő, az MPRSZ szakmai támogatásával zajló konferenciája a vállalatok közösségi média felületeken való megjelenéséhez adtuning-tippeket.  MPRSZ tagoknak kedvezményes a részvétel.

Gyászol az MPRSZ

Elhunyt Kovács Richárd, az MPRSZ Etikai Bizottságának tagja.

Új barátságok köttettek: ICCO board meeting Budapesten

Az ICCO (International Communications Consultany Organization) európai regionális vezetőségi ülésének Budapest adott otthont 2018. június 7-8-án. Az alkalmat kihasználva a Kreatív és az MPRSZ közösen egy Nemzetközi Best PRactice Esettanulmányok elnevezésű meetup-ra hívta össze a PR szakmát, ahol 18 ország, 28 képviselőjével ismerkedhettek meg a résztvevő magyar PR szakemberek.

Piac és Profit Konferencia június 14-én: Cégmarketing 2018

A Piac és Profit KKV Akadémiájának következő, az MPRSZ szakmai támogatásával zajló konferenciája az egyre nagyobb kommunikációs zajban érvényesülni akaróknak mutat sikeres marketing megoldásokat, mellyel érvényesülhetnek a gyorsan változó digitális platformokon.  A konferencián előad Lakatos Zsófia, az MPRSZ elnöke is. MPRSZ tagoknak kedvezményes a részvétel.

Elnökségi ülés – 2018. június 11.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. június 11-én, hétfőn, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fsz. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Megalakult az MPRSZ Digitális Tagozata

A globális digitális átalakulás az élet minden területén felborította a megszokott sémákat. A big data, a mesterséges intelligencia széleskörű alkalmazása, a kiterjesztett valóság, a chatbotok használata újradefiniálta a magánszféra fogalmát, a digitális platformokon kialakított, személyre szabott kommunikációs „valóságbuborékok” pedig minden eddiginél jobban befolyásolják a világról alkotott képünket. Az elmúlt években világossá vált, hogy a Public Relations szakma kulcsszerepet játszik a digitális platformok által kialakuló új világkép formálásában, módszerei, szakmai kompetenciái mind közéleti, mind politikai értelemben meghatározóvá váltak.

Elnökségi ülés – 2018. május 23.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. május 23-án, szerdán, 15:00-kor lesz.

Helyszín: Budapesti Metropolitan Egyetem, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9., F107-as terem (Főépület)

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Nemzetközi PR Best Practices június 7-én az MPRSZ és a KREATÍV közös szervezésében

2018. június 7-én az MPRSZ és a KREATÍV közös szervezésében egy nemzetközi esettanulmányokat bemutató konferenciára várjuk a pr szakembereket.

Employer Branding Award 2017 – Winner’s Conference / Best Practices

Idén is megtartjuk az MPRSz és a Kreatív közös programját, melyben a 2017-es Employer Branding Award díjazottaktól tudhatja meg, melyek azok a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok és legkiválóbb stratégiák, melyeket hazai cégek sikerrel alkalmaznak. Ezúttal a MÜPA Kék termében várunk minden érdeklődőt 2018. május 15-én 13 órától!

Közgyűlés – 2018. május 23.

A Magyar Public Relations Szövetség éves rendes közgyűlése 2018. május 23-án 16:00 órától lesz.

Helyszín: Budapesti Metropolitan Egyetem, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9., F108-as terem (Főépület)

Közgyűlési meghívó letölthető innen.