HOSSZABBÍTUNK: Egy héttel tovább lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra!

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) egy héttel meghosszabbítja a szeptember elsejével kiírt Sándor Imre pályázatának nevezési időszakát, így szeptember 22-én éjfélig fogadja a pályázatokat.

III. Magyar Pozitív Pszichológia Konferencia

Novemberben immár harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a Magyar Pozitív Pszichológia Konferenciát. A programon rengeteg az employer branding folyamatban hasznos információhoz juthatnak a résztvevők, ezért az MPRSZ, mint a szakmába vágó rendezvényt ajánlja tagjai figyelmébe! A rendezvényen Csíkszentmihályi Mihály is előad.

A Magyar Public Relations Szövetség állásfoglalása – 2017. szeptember 6.

Az elsősorban ügynökségeket tömörítő egyik brit pr-szövetség, a Public Relations and Communications Association (PRCA) alapos etikai vizsgálatot követően kizárt tagjai közül egy olyan nemzetközi pr-ügynökséget, amely megsértette a szervezet etikai kódexét azáltal, hogy gyűlöletkeltő kampányon dolgozott.

KKV-Akadémia: Social Media 2017 konferencia a Sugárban

Szeptember 7-én következik a Piac és Profit KKV-Akadémia konferenciasorozat Social Media 2017 című egésznapos rendezvénye, melynek a nagyszámú jelentkező miatt az előzetesen meghirdetett helyszíne megváltozott!!!

Már pályázható az idei Sándor Imre PR-Díj – Várjuk a jelentkezéseket!

Szeptember 1-jétől lehet nevezni az idei Sándor Imre PR-Díjra. A Magyar Public Relations Szövetség 2012 óta évente kiírt PR-Díját hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban osztják ki az induló ügynökségek, illetve vállalatok között.

Elnökségi ülés – 2017. szeptember 11.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2017. szeptember 11-én, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz fs.4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Szeptemberben újra Hisztéria Krízis Klub – Téma: BKK, T-Systems és a krízis

Szeptember 11-én 17:30-kor a Kaptárban találkoznak az MPRSZ kríziskommunikációs szakemberei és egy nyári történet kapcsán osztják meg nézeteiket egymással és az érdeklődő közönséggel. Az ingyenes rendezvényre mindenkit szeretettel várunk!

Egyetemi szóvivőképzés szeptembertől

A Soproni Egyetem (volt Nyugat-magyarországi Egyetem) egészségügyi szóvivő és kommunikációs tanácsadó szakot hirdet 2017. szeptemberétől. A szóvivőképzés két féléves, Budapesti helyszínű, teljes értékű egyetemi diplomát ad sikeres elvégzést és államvizsgát követően.

Nagy változások közepén – Világhírű előadók, forró témák, üdítő megoldások – nagy sikerrel zárt a pr-esek nyári találkozója, a IV. PR Akadémia

Kecskemét, 2017. július 6. – Hazugság, avagy az alternatív igazság a kommunikációban, digitális PR az integrált kommunikációban, valamint a turisztika PR-megoldásai adták a szakma nyári találkozójának vezérfonalát. Július 3. és 5. között rendezte meg Kecskeméten a IV. PR Akadémiát a Magyar Public Relations Szövetség. Az előadók – hazai és nemzetközi klasszisok – a nyári kánikula ellenére is jelentős számú érdeklődőt csábítottak a hírös városba. A top témákról és megoldásokról szóló előadások új ötleteket és eszközöket kínáltak a hazai pr-szakembereknek.

Piac és Profit Konferencia: Cégmarketing – 2017

Hatalmas sebessséggel és rendkívül kreativitást produkálva változik a profitot, piaci versenyelőnyt, ismertséget, népszerűséget hozó marketingkommunikáció, annak leggyorsabban fejlődő megnyilvánulási területe, a social media, a technológiák, módszerek. A versenyelőny egyik legbiztosabb módja, ha folyamatosan képben vagyunk a legfrissebb marketingtrendekről, megoldásokról, a sikeres gyakorlatokról, az új technológiákról.