Piac és Profit Konferencia: Social Media – 2019

2019. szeptember 11-én ismét várja Önöket a Piac és Profit nagy sikerű Social Media konferenciája. A rendezvényt a hagyományokhoz híven a Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexumában tartják. MPRSZ-tagoknak kedvezményes a részvétel.

Elindult a 2019-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Már Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat!

Egészségügyi egyetemi szóvivői és kommunikációs képzés indul szeptembertől

A Soproni Egyetem egészségügyi szóvivő és kommunikációs tanácsadó szakot hirdet 2019. szeptemberétől. A szóvivőképzés két féléves, Budapesti helyszínű, teljes értékű egyetemi diplomát ad a sikeres elvégzést és államvizsgát követően.

Eventiada IPRA Golden World Awards 2019 – Szeptember 1-jéig early bird kedvezménnyel lehet nevezni!

Szeptember 30. éjfélig lehet pályázatokat leadni a Kelet-Európai régió legnagyobb kommunikációs megmérettetésére az Eventiada-ra, mely az IPRA (International Public Relations Association) Golden Word Awardjának régiós megfelelője. A pályázat részleteiről és a jelentkezésről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: www.eventiada.com

Letölthető tájékoztató a versenyről Pdf-ben, itt.

A vállalatvezetők továbbra sincsenek tisztában a PR mibenlétével – KUTATÁS

Az Egyesült Királyság 300 cégvezetője vett részt a Releasd azon kutatásában, amely során a vállalati döntéshozók kommunikációs tevékenységét felmérve vizsgálták, hogy a vállalatvezetők tudják-e mi az a PR. A kutatásból kiderül, hogy szakmánk továbbra is edukációs kihívások elé néz annak érdekében, hogy a PR-t mibenlétét megismertesse. A kutatás rámutatott arra is, hogy azok a vállalatvezetők, akik tudják, mi a PR, azon a véleményen vannak, hogy a PR a cég számára értéket teremt.

A kutatás anyaga elolvasható itt.

Közel 20 év után idén megújult a pr-szakma Etikai Kódexe

A Magyar Public Relations Szövetség erkölcsi normagyűjteményét a társadalmi és gazdasági élet szereplőinek jelenben érvényes igényeihez, az ország és a világ megváltozott kihívásaihoz igazították.

Elnökségi ülés – 2019. szeptember 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. szeptember 10-én, kedden, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Megújul a vállalati felelősségvállalást elismerő legfontosabb szakmai díj

Megújul a vállalati felelősségvállalást elismerő legfontosabb szakmai díj
Idén új szemlélet mentén és új néven kerül kiírásra a vállalati felelősségvállalás legfontosabb hazai elismerése. Az „Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja” arra ösztönzi az üzleti élet szereplőit, hogy társadalmi és környezeti befektetéseik kimutathatóan, mérhetően járuljanak hozzá a fenntart­hatósághoz.

Szexuális zaklatás és #metoo – Kríziskommunikációs MeetUp június 18-án

2019. június 18-án este 6 órától az MPRSz Kríziskommunikációs tagozata és a Media 2.0 Communications egy izgalmas kerekasztalbeszélgetést tart “szexuális zaklatás és #metoo címen. A rendezvényre az MPRSz tagjai ingyen beléphetnek.

MédiapiacON: Június 5-6, Budapest, Courtyard by Marriott

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is megrendezi kétnapos budapesti konferenciáját a Médiapiac. Az előadók a magyar médiapiac legjobbjai közül kerülnek ki, a helyszín pedig az elegáns Courtyard by Marriott (Budapest, József krt. 5, 1088) lesz. Érdemes hát ellátogatni június 5-6-án a MédiapiacON konferenciára! Jegyek még kaphatók az oldalon.