Sándor Imre Díjátadó és PR Kávéházi Est – 2017. december 6-án a Centrál Kávéházban

Idén az év utolsó PR Kávéházi Estjével összekötve adjuk át a nyerteseknek a Sándor Imre PR-Díjainkat. A díj célegyenesébe 11 pályamunkával jutottak be az elismerésre érdemes pályázók. A végeredményeket a díjátadón hirdetjük ki. A díjak átadása után egy izgalmas kerekasztal-beszélgetésre is várunk mindenkit, QUO VADIS, PR_SZAKMA címmel.

Az MPRSZ is aláírta a Helsinki Nyilatkozatot: Szükség van az etikus és átlátható működésre

A Magyar PR Szövetség is aláírta a szakma minőségi elvárásait összefoglaló nemzetközi Helsinki nyilatkozatot.

Országos CSR-kutatás készült az Magyar PR Szövetség megbízásából

Összefogásban kutatták a hazai társadalmi felelősségvállalás jellemzőit azzal a céllal, hogy megtudják, miként vélekednek a hazai gazdaság érintettjei a témával kapcsolatban.

Sándor Imre PR-díj 2017: 11 pályázat került shortlistre

Budapest, 2017. november 17. – Lezárult a Magyar Public Relations Szövetség 2017-es Sándor Imre PR-díj pályázatára érkezett pályamunkák értékelése. A zsűri döntése szerint összesen 11 pályázat került shortlistre hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriában.

PR és Natív Nap 2017 – MPRSZ tagok számára kedvezményes részvétel

A Kreatív idei PR és Natív Napján, amelyet 2017. november 23-án rendeznek a MÜPA-ban, a pr szakma legaktuálisabb kihívásait tartják nagyító alá.

A rendezvény olyan kérdéseket feszeget, mint, hogy átveszi-e a hatalmat a branded content a kommunikációban, és kinek a feladata a tartalom előállítása? Milyen hatással van a natív a sajtó munkájára? Mit lehet kezdeni a pr-es babérokra törő reklám- és médiaügynökségekkel?  És vajon mit  gondolnak erről az ügyfelek?

További információ, részletes program és jelentkezés a Kreatív Online honlapján érhető el.

A rendezvényen való részvételhez az MPRSZ tagok 20%-os kedvezményt vehetnek igénybe, az ehhez kitöltendő jelentkezési lap innen tölthető le.

Elnökségi ülés – 2017. november 13.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2017. november 13-án, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz fs.4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Magyar Fenntarthatósági Csúcs – 2017 – Fókuszban az esélyegyenlőtlenség

 A Piac és Profit 2017-ben is megtartja a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek éves találkozóját, a Magyar Fenntarthatósági Csúcsot. Az idei év fókuszában az esélyegyenlőség kérdése áll. Az esemény fővédnökei László Ervin és Juhász Árpád lesznek. MPRSz-tagoknak kedvezményes belépést biztosítanak.

Hogyan csábítsuk az irodánkba a legjobb munkavállalókat? – interjú Kádár Balázzsal

Az Iroda.hu kérdezte az MPRSZ Employer Branding tagozatának vezetőjét arról, hogyan csábíthatók be a legjobb munkavállalók az irodákba.

Employer Branding Award 2017 – Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2017

Budapest, 2017. október 18. – A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata a hazai munkáltatói márkaépítés izgalmas és új szakterületének hazai intézményi formálója, továbbá az Employer Branding Award létrehozója. Az MPRSZ harmadik alkalommal hirdeti meg az Employer Branding Awardot.

A nyári lazulás hatása az employer brandingre – Az Employer Branding Tagozat cikke a Hrpwr.hu-n

Véget ért a nyár és a szabadságolási időszak. Tanácsadóként szeretnénk beszámolni néhány érdekes megfigyelésünkről. A nyári hónapok alatt ismeretségi körünkből többen jelentkeztek különböző cégek által meghirdetett pozíciókra, és „érdekes” tapasztalatokra tettek szert…