Egy héttel tovább lehet nevezni a Sándor Imre PR-Díjra

Egy héttel meghosszabbítjuk a Sándor Imre PR-Díj pályázatának nevezési időszakát, így október 19-én éjfélig fogadjuk a pályázatokat. A hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhető pályázatokat idén is elismert ügynökségi és vállalati szakemberek bírálják. 

Itt van a Sándor Imre PR-Díj zsűrije – október 12-ig lehet nevezni!

Kialakult a Magyar Public Relations Szövetség által 2012 óta minden évben kiírt Sándor Imre PR-Díj zsűrije. A hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhető pályázatokat idén is a PR-szakma elismert ügynökségi és vállalati szakemberei bírálják el. A nevezéseket október 12-ig lehet benyújtani.

Elnökségi ülés – 2018. október 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. október 10-én, szerdán, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Hamarosan indul az MPRSZ okleveles rendezvényi protokollszakértő képzése – Bővebben

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Magyar Public Relations Szövetség 2018 október-novemberében ismét elindítjaokleveles rendezvényi protokollszakértő képzését.

Magyar PR szakember a CIPR vezető testületében

Sztaniszláv András, az MPRSZ alelnökét beválasztották a Chartered Institute of Public Relations (CIPR) vezető tanácsadó testületébe. Az elmúlt héten zajlott választásokon eldőlt, Jenni Field, belső kommunikációs szakember lesz a CIPR elnöke 2020-ban.

Employer Branding Award 2018 – Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2018

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata a hazai munkáltatói márkaépítés hazai intézményi formálója negyedik alkalommal hirdeti meg az Employer Branding Awardot.

Piac és Profit Konferencia október 17-én: Munkaerőhiány!

A Piac és Profit KKV Akadémiájának következő, az MPRSZ szakmai támogatásával zajló konferenciája a hazánkat is egyre inkább sújtó munkaerőhiány kezelésére keresi a megoldásokat.

Mától indul az idei Sándor Imre PR-Díj pályázati időszaka

Idén is lehet nevezni a Magyar Public Relations Szövetség által 2012 óta minden évben kiírt Sándor Imre PR-Díjra, melyet hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nyerhetik el a pályázók. Az idei évtől az MPRSZ vállalati, ügynökségi, civil és magánszemély tagjai kiterjesztett kedvezményt vehetnek igénybe a nevezés benyújtásakor. A versenyen elért helyezések idén is beleszámítanak a Kreatív magazin által minden évben összeállított PR Toplista rangsorának meghatározásába.

ICCO Global Awards 2018 – Már lehet jelentkezni!

Már lehet jelentkezni az 55 ország, több mint 2500 ügynökségét magába foglaló szervezet az ICCO (International Communications Consultancy Organisation) Global Awards 2018 nevű pályázatára, ahol a világ legkitűnőbb és leghatékonyabb pr munkáit keresik. A pályázat részletei és a jelentkezés az ICCO alábbi oldalán elérhető: http://awards.iccopr.com/

Elnökségi ülés – 2018. szeptember 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. szeptember 10-én, hétfőn, 17:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fsz. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.