Hiánypótló felmérést készítettek

Az Employer Branding Award megbízásából hiánypótló felmerés készülhetett a vállalatok munkáltatói márkaépítési gyakorlatáról. A Brand Trend cikke következik…

Piac és Profit Konferencia_Munkaerőhiány 2018

A Piac és Profit 2018-ban is folytatja nagy sikerű konferencia-sorozatát, a KKV Akadémiát, melynek a kommunikációs szakmákat is érintő állomásainál a Magyar PR Szövetség szakmai partnerséget vállal. 2018-ban a második, MPRSZ által támogatott konferencia a Munkaerőhiány 2018 címet kapta. A konferencián az MPRSZ elnöke, Lakats Zsófia is előad, Az MPRSZ-tagok továbbra is kedvezményesen vehetnek részt a az eseményen.

Golden World Awards – kedvezményes nevezési díj MPRSZ tagoknak 

Az International PR Association 2018-ban is megszervezi a Golden World Awards for Excellence díjat, amelyen az elmúlt években számos magyar PR ügynökség került shortlistre, vagy vehetett át díjat. A GWA ezért az egyik legfontosabb nemzetközi díj, amin magyar PR ügynökségek indulnak.

Piac és Profit Konferencia_Social Media_Változás!

A Piac és Profit 2018-ban is folytatja nagy sikerű konferencia-sorozatát, a KKV Akadémiát, melynek a kommunikációs szakmákat is érintő állomásainál a Magyar PR Szövetség szakmai partnerséget vállal. 2018-ban az első, MPRSZ által támogatott konferencia a Social Media – Változás!!! címet kapta. Az MPRSZ-tagok továbbra is kedvezményesen vehetnek részt a konferencián.

Elnökségi ülés – 2018. február 12.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. február 12-én, hétfőn, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fsz. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

2018 Global Communications Report Survey

2018. február 9-ig bárki kitöltheti az ICCO ajánlásával felhívásban hozzánk érkező 2018-as Global Communications Report nevű kutatást, mely harmadik éve kutatja a szakmánkat világszinten. A Dél-Kaliforniai Egyetem által készített felmérés ezen a linken érhető el. Csatlakozzon Ön is a kezdeményezéshez, és ezáltal legyen részese egy nemzetközi szakma-kutatásnak. Minden kitöltést köszönünk!

Üdvözlettel:

MPRSZ Elnökség

 

A munkáltatói márkaépítés globális trendjei

A HR Portál Employer Branding témában indított cikksorozatának ezen állomásán Kádár Balázs, az MPRSZ Employer Branding tagozatának vezetője, és kollégája, Torjai Csaba áttekintést nyújtanak arról, hol is tart a nagyvilágban a vállalatoknál alkalmazott Employer Branding tevékenység.

Január 31-ig várjuk az Employer Branding Award pályázatait

A korábbi évektől eltérően a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díjért zajló versenyünkben az Employer Branding Award pályázat külön oldalán várjuk a jelentkezéseket. A verseny kiírásáért és a további részletekért kattintson ide.

Sándor Imre PR-díj: négy pályázat kapta meg idén az elismerést

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSz) a tegnapi napon kihirdette a Sándor Imre PR-Díjért meghirdetett versenyének eredményeit. Idén tizenöt pályázó összesen huszonöt projektje indult a versenyen. Tizenegy pályamunka jutott shortlistre, és ezek közül három kommunikációs kampány és egy hírnévmenedzsment munka érdemelte ki a Sándor Imre PR-díjat.

Piac és Profit Konferencia_ GDPR – EU-adatvédelmi rendelet

A Piac és Profit 2017. december 7-én egy minden céget érintő témát hoz el a KKV-Akadémia konferenciáinak sorában. Az EU-s adatvédelmi szabályzat értelmében 2018 májusában már minden cégnek készen kell állnia arra, hogy a szabályok szerint kezelje cége és ügyfelei adatait. A GDPR-konferencia témája így mindenkinek fontos, hiszen kötelezően bevezetendő szabályokról van szó. Az MPRSz tagjainak a jelentkezés során most is kedvezményeket biztosítanak.