Nemzetközi díjat vett át Sztaniszláv András

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Új kiadásban jelent meg “A bizalom tolmácsai”

A CCO Magazin, alapító főszerkesztőjének, az MPRSZ örökös tagjának, Barát Tamásnak a korábbi nagysikerű “A bizalom tolmácsai” című könyvét újból, új, korszerű módon, digitális formában jelentette meg az Akadémiai Kiadó.

Elnökségi ülés – 2018. április 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. április 10-én, kedden, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fsz. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Here comes Hungary’s second „Crisis Map” – BKK’s hacker scandal, the tragedy in Verona and the #metoo-movement among the most important crises

The Hungarian authors of „Crisis Map 2017” have collected and analysed around 400 cases that had harmful effects on brands, organizations or celebrities. The research which is based on international models and methodology was carried out for the second time by the Crisis Communication Department of HuPRA (Hungarian PR Association) and with the contribution of market leading communication experts.

Teltházas volt a legutóbbi PR Kávéházi Estünk _ Képekkel

A legutóbbi PR Kávéházat 2018. március 22-én, a kora esti órákban, az UP Centerben rendezte meg a Magyar Public Relations Szövetség…

Piac és Profit Konferencia: GDPR – finisben

Piac és Profit 2018-ban is folytatja nagy sikerű konferencia-sorozatát, a KKV Akadémiát, melynek a kommunikációs szakmákat is érintő állomásainál a Magyar PR Szövetség szakmai partnerséget vállal. 2018-ban a harmadik, MPRSZ által támogatott konferencia a GDPR – finisben címet kapta. A konferencia a májustól életbe lépő uniós adatvédelmi szabályozással foglalkozik, a vállalatok gyakorlati teendőin keresztül.

Employer Branding Award 2017 – Ők a legjobb hazai munkáltatói márkák

2018. március 26-án ünnepélyes keretek között átadták az Employer Branding Award 2017 díjait azon munkáltatóknak, akik kiemelkedő munkáltatói márkaépítésükkel mutatnak példát a munkaerőpiac többi szereplője számára. A díj egyben a legjobbak hivatalos minősítése is és egyedülálló a magyar piacon. 

Elkészült Magyarország második Krízistérképe – 2018. március 23.

A BKK „hekkerbotránya”, a veronai tragédia és a #metoo-mozgalom a 2017-es év legfontosabb válságai között…

Employer Branding Award 2017 Díjátadó

Ünnepélyes keretek között 2018. március 26-án este kihirdetjük az Employer Branding Award pályázatunk díjazott munkáit.

Elnökségi ülés – 2018. március 12.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. március 12-én, hétfőn, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fsz. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.