Állásfoglalásunk a natív tartalmakról

A natív tartalmak reklámnak minősülnek.

Nemzetközi ügynökségkereső szolgáltatást vezet be Magyarországon az MPRSZ!

Az ICCO – The International Communications Consultancy Organisation béta-verzióban nyilvánosságra hozta az https://iccoagencyfinder.com/ szolgáltatást. Erre az ICCO által képviselt ügynökségek regisztrálhatnak, megjelölve a specifikus iparágakat és szakmai területeket. Az ingyenes szolgáltatás – egyelőre – az MPRSZ tagjai számára elérhető, így regisztrációt követően az MPRSZ hagyja jóvá az ügynökségeket, amelyek ezután jelennek meg a nemzetközi oldalon. 

X. Magyar Fenntarthatósági Csúcs- A BKIK, a MPRSZ és a Piac & Profit közös rendezvénye

Szeretettel meghívunk az MPRSZ, a BKIK és a Piac és Profit közös konferenciájára, a X. Magyar Fenntarthatósági Csúcsra, melyet november 19-én tartunk a Sugár Üzletközpont konferencia termében. Rendező partnerként lehetőségünk van tagtársainknak, regisztrált partnereinknek jelentős kedvezményes részvételi lehetőséget nyújtani.

Piac és Profit Konferencia: Cégkommunikáció – 2019. november 13-án

A Piac & Profit következő konferenciája, melyen a Magyar Public Relations Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt, a Cégöröklés címet kapta és a vállalkozások generációváltási problémáira világít rá, az utódlás tudatos véghezviteléhez ad megfelelő tanácsokat . Az MPRSZ tagjai a rendezvényen kedvezményes áron vehetnek részt.

Új PR definíciót fogadott el az IPRA Jerevánban

Az IPRA tagok között hónapok óta zajlik egy egyeztetés, hogy a jelenlegi, gyorsan változó, dinamikus világban hogyan érdemes újradefiniálni a Public Relations kifejezést. A szakma gyakorlói és akadémikusok évtizedek óta próbálják meghatározni a PR definícióját.

Tisztújító Közgyűlés – 2019. november 19.

A Magyar Public Relations Szövetség 2019. november 19-én tartja 3 évente esedékes tisztújító közgyűlését. Ezúttal a MÚOSZ Székházban várjuk tagjainkat.

Tenderajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség

Az ügynökségi pr-tenderekre vonatkozó ajánlást tett közzé a Magyar PR Szövetség. A szakmai szövetség célja annak elősegítése, hogy az ügynökségi pályázati folyamatok alapját egymás tisztelete és megismerése adja. Az ajánlás nem kötelező érvényű, egyfajta útmutatóként szolgál. A Szövetség felhívja a figyelmet a szakma mindenkori etikai normáinak betartására, amelyet a nemrégiben aktualizált MPRSZ Etikai Kódex tartalmaz.

Tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk…Holnap éjfélig várjuk a Sándor Imre-pályázatokat!

Elérkezett a meghosszabbított nevezési időszak véghajrája: a Magyar Public Relations Szövetség holnap éjfélig várja a Sándor Imre PR-Díjért induló pályamunkákat! A hagyományosan hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriákban nevezhető pályázatokat idén is a PR-szakma elismert szakemberei bírálják el.

Budapesti Pozitív Pszichológia Konferencia – 2019. november 9-én

Szeretettel ajánljuk figyelmébe a Budapesti Pozitív Pszichológia Konferenciát, mely 2019. november 9-én tartanak a Testnevelési Egyetemen. A konferenciára szeptember 15-ig early bird kedvezménnyel jelentkezhetnek.

Piac és Profit Konferencia: Cégöröklés – 2019. október 30-án

A Piac & Profit következő konferenciája, melyen a Magyar Public Relations Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt, a Cégöröklés címet kapta és a vállalkozások generációváltási problémáira világít rá, az utódlás tudatos véghezviteléhez ad megfelelő tanácsokat . Az MPRSZ tagjai a rendezvényen kedvezményes áron vehetnek részt.