Ismét indul az MPRSZ okleveles rendezvényi protokollszakértő képzése

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy a Magyar Public Relations Szövetség 2019 májusára ismét meghirdeti okleveles rendezvényi protokollszakértő képzését.

„Európai Unió – múlt, jelen, jövő” – A Public Affairs tagozat beszélgetős estje

2019. május 15-én 18 órától az Európai Parlament képviselőinek választása apropóján azb MPRSZ új Public Affairs tagozata rövid áttekintést kíván adni tagjainak és az érdeklődőknek az Európai Unió múltjáról, jelenéről és szervezet kilátásairól. Az est meghívott vendége Deutsch Tamás, Európai Parlament egyik képviselője.

Cégvezetők Csúcstalálkozója − 2019

Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit Cégvezetők Csúcstalálkozója – 2019 konferenciára, melyen a Magyar PR Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt. Ezért tagtársaink, partnereink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek.

Elnökségi ülés – 2019. április 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. április 10-én, szerdán, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

Employer Branding Award 2018 – A legmenőbb hazai munkáltatói márkák (Galériával)

Tegnap este a BMC-ben adták át az Employer Branding Award 2018 díjait azoknak a hazánkban működő munkáltatóknak, akik kiemelkedő munkáltatói márkaépítésükkel mutatnak példát a munkaerőpiac többi szereplője számára. A díj egyben a legjobbak hivatalos minősítése is, és egyedülálló a magyar piacon.

Elkészült Magyarország harmadik Krízistérképe – a Veszprémi Állatkert, a Liget Projekt, a Paksi Atomerőmű és a lakástakarékok megszüntetése 2018 legfontosabb válságai között

Mintegy 270 olyan esetet gyűjtöttek össze és elemeztek a „Krízistérkép 2018” című kiadvány szerkesztői, amelyek a tavalyi évben károsan érintettek egy-egy piaci márkát, szervezetet, vagy akár hazai celebritást. A külföldi minták és tudományos módszertan alapján készült, Magyarországon immár harmadszor elvégzett kutatás a Magyar Public Relations Szövetség Kríziskommunikációs Tagozatának berkeiben, piacvezető szakemberek közreműködésével készült. (A Krízistérképet egy meet-up keretében március 13-án mutatta be közönségnek az MPRSz. Tovább a képekért!)

Employer Branding Award 2018 Díjátadó

A MPRSZ az Employer Branding Award-ot immár negyedik alkalommal osztja ki a példaértékű munkáltatók körében. Március 25-én este fény derül az idei pályázat nyerteseire.

MPRSZ – PR meet up március 13-án: A krízisek korát éljük?

Az MPRSz következő szakmai estjén a Krizis Tagozat mutatja be a legfrissebb Krizistérképet, majd meghívott vendégként a Suzuki kommunikációs vezetője  avat be néhány kríziskezelési trükkbe. Mindenkit szeretettel várunk!

Elnökségi ülés – 2019. március 11.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. március 11-én, hétfőn, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

CSR Tagozat: Munkacsoportülést tartunk február 28-án

2019. február 28-án, csütörtökön délután 3 órakor évindító munkacsoporti ülést tart az MPRSZ CSR Tagozata, Mayer Zsolt tagozatvezető, MPRSZ alelnök vezetésével. Az ülés részleteiről az alábbiakban tudhat meg többet. Várjuk szeretettel!