ETIKA A PR-BEN, PR A VÁROSBAN

Kapható a 2016-os, soproni PR Akadémia előadásaiból készült tanulmánykötet.

Hosszabbított az IPRA: Május 18-án éjfélig lehet jelentkezni a GWA-ra!

A Nemzetközi PR Szövetség (International Public Relations Association) meghosszabbította jelentkezési idejét a Golden World Awards for Excellence (GWA) versenyére. Londoni idő szerint, 2017. május 18. éjfélig lehet beadni a jelentkezéseket a rangos szakmai versenyre.

Employer Branding best practice-ek május 23-án az MPRSz és a Kreatív közös szervezésében!

A 2016-os Employer Branding Award díjazott kampányaiból megtudhatja, hogy melyek azok a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok és legkiválóbb stratégiák, amelyeket az előadó cégek alkalmaztak. Az MPRSz-tagoknak 20%-os kedvezmény jár a jelentkezési díjból!

IPRA Golden World Awards 2017 – Május 15-ig jelentkezhetnek a versenyre!

Még 7 napig, május 15-ig lehet jelentkezni a Nemzetközi PR Szövetség (International Public Relations Association) idei Golden World Awards for Excellence (GWA) versenyére. A GWA keretében a közép-kelet európai kommunikációs szakemberek legjobb kampányaikat mutathatják be a szakma és szélesebb közönség előtt. Az MPRSZ tagjai ezúttal kedvezményesen jelentkezhetnek, a kedvezményre jogosító kódot a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen igényelhetik.

 

Elnökségi ülés – 2017. május 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2017. május 10-én, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz fs.4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

A IV. PR Akadémia a Hírös Városban

Július 3. és 5. között Kecskeméten rendezi nagy nyári találkozóját, a IV. PR Akadémiát a Magyar Public Relations Szövetség. Az előadók csapata idén is nemzetközivé bővül, a hazai PR szakma kiválóságai mellett neves külföldi előadókkal találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény témája – a hagyományokhoz híven – a szakma aktuális témái köré szerveződik, érintve a hamis hírek, médiahazugságok hatását a PR-re, a digitális PR szerepét az integrált kommunikációban és turisztikai iparág új PR eszközeit is.

Újabb nemzetközi szervezethez csatlakozott az MPRSZ

2017. áprilisban írta alá együttműködési megállapodását a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) és az IPRA (International Public Relations Association), amellyel a hetvenhárom pr-szövetséget magában foglaló szervezet együttműködő partnere lett az MPRSZ.

Közgyűlés – 2017. május 23

A Magyar Public Relations Szövetség éves rendes közgyűlése 2017. május 23-án 15:00 órától lesz.

Helyszín: Budapesti Metropolitan Egyetem, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 1-9., Körépület, F108-as terem

Az esemény meghívóját letöltheti innen.

Piac és Profit Konferencia: Cégvezetők Csúcstalálkozója − 2017

Április 27-én a Piac és Profit éves, vállalatvezetőknek tartott konferenciáján a Magyar Public Relations Szövetség tagjainak kedvezményes részvételt biztosítanak a szervezők. A részletekért kattintsanak!

Elnökségi ülés – 2017. április 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2017. április 10-én, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz fs.4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.