CSR Tagozat: Munkacsoportülést tartunk február 28-án

2019. február 28-án, csütörtökön délután 3 órakor évindító munkacsoporti ülést tart az MPRSZ CSR Tagozata, Mayer Zsolt tagozatvezető, MPRSZ alelnök vezetésével. Az ülés részleteiről az alábbiakban tudhat meg többet. Várjuk szeretettel!

Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit Munkaerőhiány–2019 konferenciájára, melyen az Magyar PR Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt.  Ezért tagtársaink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek. A kedvezmény igénybevételének módjáról érdeklődjön a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen.

Social Media – automatizálva: Smart marketing

Jöjjenek el a Piac & Profit évindító Social Media konferenciájára, melyen a Magyar PR Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt. Tagtársaink, partnereink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek.

Elnökségi ülés – 2019. február 11.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. február 11-én, hétfőn, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

KREATÍV Online: Nincs olyan, hogy fizetett PR-cikk – Interjú Szányi Gabriellával

Szányi Gabriella, elnökségi tag és Public Affairs tagozatvezető cikke a Kreatív Online-on jelent meg és a PR mérhetőségéről szól. A cikk eredeti verziója itt olvasható.

Piac és Profit Konferencia: Generációváltás finisben Nekik sikerült!

Szeretettel meghívjuk a Piac & Profit Generációváltás finisben – 2019. Nekik sikerült! című konferenciájára, melyen  a Magyar PR Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt.  Ezért tagvállalataink, tagjaink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek. Kedvezményes kódért írjon a titkarsag@mprsz.hu-ra!

Meghosszabbított nevezés – Employer Branding Award 2018

Több, mint egy héttel meghosszabbították az Employer Branding Award 2018 nevezési határidejét, így a pályaműveket 2019. január 21-ig várják.

Employer Branding Award 2018 // Nevezési határidő: 2019. január 10.

Még egy hét van hátra a nevezési határidő lejártáig, azaz 2019. január 10-ig. Biztatunk minden példaértékű munkáltatót az indulásra. Várjuk a további pályázatokat!

Elnökségi ülés – 2019. január 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2019. január 10-én, csütörtökön, 16:00 órakor lesz.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

B.Ú.É.K! – MPRSZ 2019

Minden Kedves Tagunknak, Támogatónknak és szakmánk iránt Érdeklődőnek kívánunk Sikerekben és eredményekben gazdag új évet!