2017 február 22, szerda
Kezdőlap Blog

163

A Soproni Egyetem (volt Nyugat-magyarországi Egyetem) a 2017/2018. évi tanévben, 2017. februárjától is elindítja a szóvivő és kommunikációs tanácsadó szakot, valamint a szóvivő és kommunikációs szakközgazdász szakot, elsősorban az egészségügyi szakterületekhez kapcsolódóan. A szóvivőképzés két féléves, az előadások helyszíne Budapest.

156

Minden kedves tagunknak, támogatónknak és a szakmánk iránt elkötelezett szakembernek Boldog Karácsonyt, és Egészségben, Boldogságban és Sikerekben gazdag Újévet kívánunk!

Magyar Public Relations Szövetség

 

karimprsz-final

(Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2016)

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) Employer Branding Tagozata második alkalommal hirdette meg az Employer Branding Awardot. A pályázat célja a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok jutalmazása, bemutatása és megismertetése a szakmai közönséggel. „A világ több országában írnak ki hasonló témájú díjakat. A kezdeményezésünkkel azt szeretnénk elérni, hogy Magyarország is felzárkózzon ezen országok sorába és bebizonyítsuk, hogy nálunk is léteznek jó példák és követendő vállalatok ezen a területen” – mondta el Kádár Balázs, az MPRSZ Employer Branding Tagozat vezetője.

Az Employer Branding folyamathoz kapcsolódóan többször említettük már, hogy véleményünk szerint a munkáltatói márkaépítésnek nem az általános szlogenekről és felületes külsőségekben megjelenő újításokról kellene szólnia. Sokkal inkább a kulcsfontosságú szakterületek valós együttműködéséről, tapasztalt szakemberek irányításával, hosszútávon és tervezett formában. Ehhez pedig a fő eszköz konkrétan nem más, mint a HR elemek komplex, aktív fejlesztése és működtetése a modern kommunikációs csatornák rendszeres használatával.  

280

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség 2016. november 30-án ismét megszervezi DM Agytágító szemináriumát, a képzés során az adatvezérelt marketing megoldások minden területén jártasságot szerezhetnek a résztvevők. A program változatos, naprakész, egésznapos, és másfélórás, a Microsoft adatanalitikai és adatvizualizációs szoftverét, a power BI-t is bemutató műhelymunkával végződik. Most különleges, Black Friday akcióval jelentkezhet!


forbrukslån liste | lån på dagen lav rente | forbrukslån