Nagy változások közepén – Világhírű előadók, forró témák, üdítő megoldások – nagy sikerrel zárt a pr-esek nyári találkozója, a IV. PR Akadémia

Kecskemét, 2017. július 6. – Hazugság, avagy az alternatív igazság a kommunikációban, digitális PR az integrált kommunikációban, valamint a turisztika PR-megoldásai adták a szakma nyári találkozójának vezérfonalát. Július 3. és 5. között rendezte meg Kecskeméten a IV. PR Akadémiát a Magyar Public Relations Szövetség. Az előadók – hazai és nemzetközi klasszisok – a nyári kánikula ellenére is jelentős számú érdeklődőt csábítottak a hírös városba. A top témákról és megoldásokról szóló előadások új ötleteket és eszközöket kínáltak a hazai pr-szakembereknek.

Piac és Profit Konferencia: Cégmarketing – 2017

Hatalmas sebessséggel és rendkívül kreativitást produkálva változik a profitot, piaci versenyelőnyt, ismertséget, népszerűséget hozó marketingkommunikáció, annak leggyorsabban fejlődő megnyilvánulási területe, a social media, a technológiák, módszerek. A versenyelőny egyik legbiztosabb módja, ha folyamatosan képben vagyunk a legfrissebb marketingtrendekről, megoldásokról, a sikeres gyakorlatokról, az új technológiákról.

Elnökségi ülés – 2017. június 12.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2017. június 12-én, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz fs.4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

KÖZKÍVÁNATRA: napijeggyel is részt lehet venni az idei PR Akadémián!

Az idei, immár a IV. PR Akadémiát ezúttal Kecskeméten rendezzük meg, július 3-4-5-én.
(Persze, szokás szerint július 2-án, vasárnap este nyitó vacsorát is tartunk a résztvevőknek.)
Az elmúlt néhány év alatt a PRA felnőtt: a kezdeti diákrendezvényből a hazai PR szakma egyik meghatározó találkozójává lett.
Az idén a program igen ütős lett, és a nemrégiben két sztárelőadóval (Győrfi Pál – OMSZ, Gerendai Károly – Sziget) is frissült.

A három nap alatt három izgalmas, és aktuális témát tárgyalunk majd meg:
*   az álhírek („alternative truth”, hoax – egyszerűbben: hazugságok) és a PR viszonyát;
*   a digitális PR lehetőségeit és eszköztárát;
*   valamint a turizmus új kommunikációs módszereit, stratégiáit.

Ami változatlan maradt: az idén is a legjobb szakembereket lehet meghallgatni – és vitatkozni is lehet velük.
Bizonyítékul néhány név az előadók közül: Bánhegyi Zsófia, Péterfalvi Attila, Kiss Róbert Richárd, Hammer Ferenc, Ferling József, Rácz Gábor, Sarlós Gábor, Szécsi Gábor. De a viszonylag (még) ismeretlen nevek közül is válogathatnak: említhetjük Földi Tamást, aki a cégével Szilícium-völgy nagyágyúi számára készít Big Data-elemzéseket és -szűréseket, vagy akár Vida Esztert, akinek a cége a social media listeninget honosítja meg Magyarországon.

Ami változott: most már rangos külföldi előadók is érkeznek, például Maxim Behar, az ICCO elnöke, David King, a Digitalis Reputation folyóirat igazgatója, valamint a „PR pápája”: Paul Holmes, a Holmes Report alapító-főszerkesztője. Minden előadó életrajzát megnézhetitek a www.prakademia.hu/eloadok/ linken.

A részletes programot a http://www.prakademia.hu/program/  linken találhatják meg.
Idén először, immár napijeggyel is látogatható a PR Akadémia, a részletekért és a regisztrációhoz kattintson a  http://www.prakademia.hu/regisztracio/  linkre

Várunk Mindenkit szeretettel!

MPRSz

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

Budapest, 2017. május 25. – Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.

ETIKA A PR-BEN, PR A VÁROSBAN

Kapható a 2016-os, soproni PR Akadémia előadásaiból készült tanulmánykötet.

Hosszabbított az IPRA: Május 18-án éjfélig lehet jelentkezni a GWA-ra!

A Nemzetközi PR Szövetség (International Public Relations Association) meghosszabbította jelentkezési idejét a Golden World Awards for Excellence (GWA) versenyére. Londoni idő szerint, 2017. május 18. éjfélig lehet beadni a jelentkezéseket a rangos szakmai versenyre.

Employer Branding best practice-ek május 23-án az MPRSz és a Kreatív közös szervezésében!

A 2016-os Employer Branding Award díjazott kampányaiból megtudhatja, hogy melyek azok a legjobb hazai munkáltatói márkaépítési gyakorlatok és legkiválóbb stratégiák, amelyeket az előadó cégek alkalmaztak. Az MPRSz-tagoknak 20%-os kedvezmény jár a jelentkezési díjból!

IPRA Golden World Awards 2017 – Május 15-ig jelentkezhetnek a versenyre!

Még 7 napig, május 15-ig lehet jelentkezni a Nemzetközi PR Szövetség (International Public Relations Association) idei Golden World Awards for Excellence (GWA) versenyére. A GWA keretében a közép-kelet európai kommunikációs szakemberek legjobb kampányaikat mutathatják be a szakma és szélesebb közönség előtt. Az MPRSZ tagjai ezúttal kedvezményesen jelentkezhetnek, a kedvezményre jogosító kódot a titkarsag@mprsz.hu e-mail címen igényelhetik.

 

Elnökségi ülés – 2017. május 10.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2017. május 10-én, 16:00-kor lesz.

Helyszín: MPRSz, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz fs.4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.