Sándor Imre PR-díj: 5 pályázat kapta meg idén az elismerést

A Magyar Public Relations Szövetség tegnap este ünnepélyes díjátadó keretében kihirdette a Sándor Imre PR-Díj eredményeit. Idén nyolc pályázó összesen tizenhét projektje indult a versenyen. Tíz pályamunka jutott shortlistre, és ezek közül három kommunikációs kampány és két hírnévmenedzsment munka érdemelte ki a Sándor Imre PR-díjat.

Elstartolt az Employer Branding Award, a Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2018!

Nagy érdeklődés közepette elstartolt a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) által meghirdetett negyedik Employer Branding Award. A pályázatok beadásának határideje 2019. január 10. Az Ön vállalata se maradjon ki!

ÚJ Időpont! Elnökségi ülés – 2018. december 17.

A Magyar Public Relations Szövetség következő elnökségi ülése 2018. december 10-én elmarad. Az ülés új időpontja december 17-én hétfőn, 16:00 óra.

Helyszín: MPRSz Iroda, 1111 Karinthy Frigyes út 14. sz. fs. 4.

Az elnökségi ülés a tagok számára nyilvános.

MEGHÍVÓ: Sándor Imre PR-Díj 2018 Díjátadó

Az idei Sándor Imre PR-Díjátadó 2018. december 13-án tartjuk, a BMC Tetőtermében. Ebben az évben 17 pályázat közül kerülnek ki a legjobbak. Az eseményen az MPRSZ Közgyűlése által májusban megválasztott örökös és tiszteletbeli tagi díjakat is átadjuk a Szövetség által elismert szakembereknek és képviselőiknek. Várunk Mindenkit szeretettel!

Sándor Imre PR-Díj 2018: 10 pályázat került shortlistre

Lezárult a Magyar Public Relations Szövetség 2018-as Sándor Imre PR-díj pályázatára érkezett pályamunkák értékelése. A zsűri döntése szerint összesen 10 pályázat került shortlistre hírnévmenedzsment és kommunikációs kampány kategóriában.

Piac és Profit Konferencia: Brandépítés – 2018

A Piac és Profit konferenciasorozatának következő, az MPRSz szakmai támogatásával zajló állomása a Brandépítés 2018 című esemény, mely a cégmárka és a hírnév alakításának, a jó hírnév megtartásának módszereit tárja az érdeklődők elé. A szervezők és az MPRSz előadói december 13-ára várják az érdeklődőket a The Experience Center-ben!

EMLÉKEZTETŐ // Employer Branding Award 2018 // BEADÁS: 2019. JANUÁR 10.

Nagy érdeklődés közepette elstartolt a Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) által meghirdetett negyedik Employer Branding Award. A pályázatok beadásának határideje 2019. január 10. Az Ön vállalata se maradjon ki!

Megalakult a Magyar Public Relations Szövetség Public Affairs tagozata

Megalakult a MPRSZ Public Affairs tagozata. Ezzel ötre nőtt a Magyar PR Szövetség tagozatainak száma. A szakmai fórumot is biztosító tagozat feladata, hogy megszólítsa, és horizontális kapcsolatot hozzon létre többek között a kormányzati szervek, egyéb állami és önkormányzati, valamint azok háttérintézményeinél dolgozó kommunikációs szakemberekkel, akik a PR szakma elismertségét támogatják, segítik.

Kivételes, különleges – Szakmai emlékest Sas Istvánról, a magyar reklám ikonikus alakjáról

Három egyetem, a Budapesti Gazdasági Egyetem, a Budapesti Metropolitan Egyetem és a Babes-Bolyai Tudományegyetem közös szervezésében emlékeznek Sas Istvánra, a magyar reklámszakma legendás alakjára, aki reklámfilmrendezőként, reklámpszichológusként és oktatóként egyaránt kiemelkedőt alkotott. A szakmai emlékestet a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai campusán rendezik, 2018. november 16. pénteken 17 órától.

Eventiada IPRA Golden World Awards 2018 – November 12-ig nevezhetnek!

November 12-én éjfélig lehet pályázatokat leadni a Kelet-Európai régió legnagyobb kommunikációs megmérettetésére az Eventiada-ra, mely az IPRA (International Public Relations Association) Golden Word Awardjának régiós megfelelője. A pályázat részleteiről és a jelentkezésről az alábbi oldalon tájékozódhatnak: www.ldfforum.com/en/

Letölthető tájékoztató a versenyről Pdf-ben, itt.