Hamarosan! – Brandépítés 2019 Konferencia

214

Szeretettel meghívjuk a BKIK és a Piac & Profit Brandépítés-2019 című konferenciájára, melyen a Magyar PR Szövetség Szakmai Partnerséget vállalt. Ezért tagtársaink, partnereink kedvezményes regisztrációs díjat érvényesíthetnek.


Brandépítés – 2019
Fizettesd meg a jó márkát az áraidban!

Időpont: 2019. december 17. kedd, 9.30–16.00
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

A jó brand eladja a portékát. A nyereség alappillére. Vigyázzunk rá!
Egy pillanat alatt egekbe emelhető és lerombolható. Figyeljünk rá!
A márkaépítés legújabb mesterfogásairól a legjobb szakértők szólnak.

A cég vezetőinek, arcának, influencerének személyes márkája és a cég brandje együtt, összehangolva hozza a legtöbb bevételt. A metakommunikáció világában, amikor mindenki azonnal szétterítheti a véleményét az interneten, nagyon kell vigyázni a brand értékére. Pillanatok alatt lerombolódik vagy az egekbe emelődik.
Rajonganak a márkádért? Csodálkozás helyett modellezd le, mit csináltál véletlenül jól. Azután tudatosan folytasd! Minden, brandeddel, márkával kapcsolatos megjelenésre, kommentre ügyelj, kezeld azonnal! Egy nap alatt elveszíthetsz vagy megnyerhetsz mindent.
A sikert sugalló, a történetre épülő, érzelmekre ható brand ma mindent visz. A márkaépítésnek számos mesterfogása, fortélya van. Az értékesítés arca, eszköze, a cég értékének közvetítője, a cég sikerének kulcsa.
Kezeljük a fontosságának megfelelő helyen, a cég stratégiájában. Tanuljuk meg a legjobb szakértőktől, hogyan kell sikeres cégbrandet építeni, vigyázni rá, és használni az eredményesség érdekében.

A kedvezményes részvételi díj
14.000 Ft helyett 10 000 Ft + áfa

A kedvezmény kódjáért, írjon a titkarsag@mprsz.hu-ra!

A konferencia részletes programja és regisztráció

További felvilágosítás és információ:
Tel.: (1) 239 – 9597 E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

MEGOSZTÁS