CSR Piac 2015 – Fókuszban a felelős foglalkoztatás

1482

Alig egy hét van hátra a CSR Piac 2015 kiállítás és konferencia időpontjáig. Az egész napos szakmai fórum összetett, sokszínű programot kínál – az előadások, workshopok, kerekasztal-beszélgetések mellett a vállalati társadalmi felelősségvállalás jó gyakorlatait bemutató kiállítást láthatnak a résztvevők, és a kapcsolódó pályázat díjkiosztó gálájára is a rendezvényen kerül sor.

CSR piac 2015

 

A Követ Egyesület és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. együttműködésében szervezett konferencia idén a felelős foglalkoztatás témakörére fókuszál, és kiemelten kezelt kérdéskörként foglalkozik a munkavállalókra vonatkozó felelős programokkal és a kis- és középvállalkozásokkal kapcsolatos kérdésekkel. A kiállítás a legkiválóbb intézkedések seregszemléjét adja a CSR és a felelős foglalkoztatás témakörében, vállalatok és a felelős foglalkoztatás területén működő civil szervezetek bemutatkozására ad lehetőséget.

A rendezvényre 2015.  június 4-én 9:30-17:30 között kerül sor a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. 1. emelet).

A részletes programmal és jelentkezéssel kapcsolatos minden információ megtalálható a CSR Piac 2015 honlapján.

MEGOSZTÁS