Amfora Díj – Még tíz napig tart a nevezés

1626

2015. november 16-ig lehet nevezni a Médiapiac szervezte pályázaton, versenyezni az Amfora Díjért, amely a stratégiailag végiggondolt és jól megvalósított kampányokat hivatott elismerni, értékelni. A díj célja, hogy a szakmát ösztönözze a stratégiai gondolkodás, a marketingtechnológiák megismerése és a minőségi saját tartalom előállítása, célcsoporthoz való eredményes eljuttatása terén.

Amfora-Dij-Logo

Az Amfora Díj Magyarországon egyedülálló módon ötvözi a tartalmi, technológiahasználati és stratégiai elemeket, így a potenciális ügyfelek előtt a kreativitáson túl az új technológiák ismerete, az üzleties gondolkodás és az eredményes együttműködési képesség bizonyítására is használható mind a díj, mind az arra készített esettanulmányok, míg a meglévő ügyfeleket bátoríthatja a kreatívabb megoldások elfogadására.

A verseny gondolkodási kerete és nevezési lapja a nemzetközi sztenderdeket követi, így a pályázat több nemzetközi versenyre (Cannes Lions, IAB MIXX Awards) minimális munkaráfordítással továbbvihető.

A verseny kiírói és támogatói értékes szakmai díjakat ajánlanak fel a nyerteseknek.

Az Amfora Díjra nevezni lehet integrált kampánnyal is, amely a fogyasztó – és a cég – útját végigkíséri a bevonzástól az eladáson keresztül az ügyfélgondozásig, avagy technológiai oldalon PPC-től hírleveleken át a komplex CRM rendszerekig, de azok is lehetőséget kapnak a nevezésre, akik csak specifikus eszközöket használnak, azt viszont stratégiai megfontolásból teszik, vagy a hagyományos marketingkampányaikat egészítik ki saját tartalommal és egyes online technológiák bevonásával. Ennek megfelelően a nevezési kategóriák:

  • Integrált megoldások
  • Hírlevél és eDM
  • Közösségimédia-kampányok
  • Tartalmi projektek támogatása performance megoldásokkal
  • Blogok, weboldalak, microsite-ok, appok
  • Hagyományos médiában megjelenő tartalommarketing kampányok támogatása digitális technológiai eszközökkel

A pályázatra ügynökségek, ügyfelek, technológiai szolgáltatók, kiadók jelentkezését várják 2015. november 16-ig.

MPRSZ tagok 20% nevezési kedvezményt vehetnek igénybe.

További információ és nevezés az Amfora Díj oldalán.

MEGOSZTÁS